Batteriets resterende strøm + strøm-spænding display modul celle spænding skærm med lavt strømforbrug alarm funktion
Batteriets resterende strøm + strøm-spænding display modul celle spænding skærm med lavt strømforbrug alarm funktion
Sku: w137815
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr45.76

Beskrivelse:

Dette produkt anvendes til aktuelle spænding og langtidsvirkning tilsyn af batteri, lithium batteri.Det vil vise den rigtige spænding og langtidsvirkning procentdel af batteriet.Når strømmen er lav, det vil alarm.

Produktet kan vise voltage.By sammenligning af nuværende spænding med høj spænding og lav spænding, vil det vide, hvad der er den aktuelle strømstatus.

Til at bruge det, er du nødt til at fastsætte en høj spænding.Det er den spænding, når batteriet er fuldt opladet.Du er nødt til at indstille lav spænding, det er den spænding, når batteriet er opladet.

Ved at sammenligne aktuelle spænding med høj spænding og lav spænding, vil det vide, hvad der er den aktuelle strømstatus.

Specifikation: Produkt Navn: DC Spænding + langtidsvirkning d isplay Modul

Arbejde spænding: DC 7-80V

Kontrol nøjagtighed: 0,1 V

Relevant område : Batteri, lithium batteri

Netto vægt: 26 gram

Størrelse: 64mm * 48mm * 17mm

Betjeningsvejledning:

1. Tilslut input-terminal sammen med batteriet.Sørg for at forbinde Vcc med +, GND-med -.

2. Tryk på SET-tasten for at justere hver enkelt parameter P1 ~ P3. P1 = den laveste spænding, P2 = den højeste spænding, og P3 = low power alarm procentdel (Når strømmen er lavere end denne procent, det vil alarm.)

3. Tryk på SET-tasten.Det vil vise P1 og starter med at blinke.Tryk på + og - tasten til at ændre den blinkende værdi.Tryk på SET-tasten igen for at komme ind i parameter-indstillingen.Tryk på + og - tasten til at ændre den blinkende værdi.Hvis der ikke trykkes på en tast i 5 sekunder, vil alle data være gemt automatisk og vende tilbage til hovedmenuen.

Eksempel på anvendelse:

Spørgsmål: er Der et 12V batteri, der leverer strøm til et 12V fjernsyn.Selve batteriet kan ikke vise den resterende strøm.Men vi er nødt til at stoppe ventilatoren, når den resterende strøm, er 10%.Hvordan kan vi styre det?

Analyse: Når 12V batteri er fuldt opladet, sin spænding på 14,4 V., kan Du lade det viser 100 % på denne spænding.Når den er tør for strøm, spænding er 10.6 V., kan Du lade det viser, 00 % på denne spænding.

Hvis du ønsker, at alarmen, når strømmen er lavere end 10%, skal du indstille nedenfor værdi,

P1 = 10.6 V, P2 = 14,4 V, P3 = 10

Drift : Forbind input-terminaler til batteriet og belastning pr nedenfor ledninger.Tryk på tasten for at indtaste parameteren indstilling.Indstil P1 = 10.6 V, P2 = 14,4 V, P3 = 10.

Belastningen fortsætter med at forbruge strøm.Når spændingen på batteriet er 11V og den resterende el er 10 %, vil det begynde at alarm.Som det er vist nedenfor.

Tags: grænse termostat, kedel kontrol, kontrol hvac, for varmt gulv termoregulator, hvac termostat, termoregulator med sensor, sensor termoregulator, termoregulator temperatur grad.

  • Dimensions: 64*48*17mm
  • Strømforsyning: Batteri
  • Model-Nummer: El-skærm
  • Skærm Type: Digitale Kun
  • Nøjagtighedsklasse: 0.1
  • Mærke: zhuoguantong
  • Driftstemperatur: -10 - 50 grader
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK

Relaterede varer