Multi-Vinkel Lineal 6-Sidet Seks-Folder Træbearbejdning Boring Locator Holdbar Aluminium Legering Bærbart Og Let At Opbevare
Multi-Vinkel Lineal 6-Sidet Seks-Folder Træbearbejdning Boring Locator Holdbar Aluminium Legering Bærbart Og Let At Opbevare
Sku: w137953
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr33.69 kr67.31

Beskrivelse:

Multi-Vinkel Lineal 6-Sidet Seks-Folder Træbearbejdning Boring Locator Holdbar Aluminium Legering Bærbart Og Let At Opbevare

Bullet Punkter: 1、Forbedret Vinkel Måling med Lineal: multi-vinkel lineal har seks gange lineal og 5-hul fliser positionering hul åbner.Du kan justere metal knap for at skabe netop ønskede form, og derefter finde den position til at bore rigtige hul. 5-hul indersål diameter: 25/40/45/55/2953 inches.

2、Holdbar Aluminium Legering: herskeren er lavet af 5 mm aluminium, som ikke vil bryde, når bøjning eller rust.Det er mere holdbart og stærkere end plastic.Det værktøj har nem-at-læse laser gravering i cm og tommer linjer for præcis måling.

3、Nemt at Bruge: Du kan justere 6 metal knapper til at skabe netop ønskede form, og derefter finde ud af, hvor man bor det rigtige hul.Med 6 folde kanterne, kan brugerne bruge den vinkel søg værktøj til nemt at skabe og måle særlige vinkler eller figurer til at forbedre effektiviteten.Hertil kommer, at de medfølgende skruer er stor, og kan ændres med én hånd, hvilket gør dem meget nemme at bruge.

4、Bærbart og Let at Opbevare Disse vinkel måling af værktøjer er let og praktisk, der er designet til praktisk brug, og kan foldes fladt for nem opbevaring.Vigtigt værktøj i kassen.Let at folde, og gå til det næste projekt, det hjælper med at fremskynde processen med at gøre interessante klip.Du kan bruge dette træ lineal til at erstatte hastigheden af at lave skabeloner.

5、Bred Anvendelse: Vores universelle modelværktøjer er egnet til at skabe koøjer, buer, pipe skæring og ethvert projekt, som du kan forestille dig, er meget velegnet til produkter af træ, sten, fliser, træ, snedker, glas, gulve, sten, laminater, arkitekt-og ingeniørarbejde, etc.Det er et ideelt værktøj for murere, håndværkere, handymen, og DIYers.Det er også en fødselsdagsgave, Julegave, og andre ferie gave til fars eller kærester.

Beskrivelse:

Multi-vinkel måling lineal, 6-side vinkel måling af værktøj, 6 multi-angle aluminium legering tommestok, træbearbejdning boret locator, 5 hul positionering åbning af fliser.

Specifikation:

Materiale: aluminium legering

Stil: square 5 huller

Packing Liste:

1*6-side 5-hul Måling Lineal

1. Om Feedback:

1.1 Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

1.2 Feedback er meget vigtig for os, Så venligst kontakt os med det samme, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem, og at give den bedste kundeservice.

1.3 Det er umuligt at løse det, hvis vi gør det ikke ved om dem!

2. Hvad er de tilgængelige metoder for betaling?

2.1 Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.2 Bemærk: Andre om betaling VIA dette link: https://service.www.simonemoelle.dk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

2.4 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

3. Aabout Forsendelse:

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO),Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3.2 Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

3.3 De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

3.4 SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

3.5 Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode,?kontakt os venligst (umiddelbart).Vi vil spore med rederiet så hurtigt som muligt, og svare dig.

3.6 på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

3.7 Sælger er ikke ansvarlig for importtold, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

3.8 BR køber bedes du oplyse CPF eller CNPJ, vil det være bedre for dig at få det ASAP.tak

4. Returnering og Tilbagebetaling:

4.1, har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det efter at have modtaget det.Hvis du holder på det mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.

4.2 Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

4.3 Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

Tags: tømrer-værktøj til træ, hardware værktøjskasse, værktøjskasse vandtæt, stor værktøjskasse, kant lineal, leatherman tool, stødsikker vandtæt kuffert, læder værktøj, læder stamp tool, strygejern værktøjskasse.

  • type9: Metal Skabelon Hul Punch Tilbehør
  • Type4: Multi Vinkel Måling Lineal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • TYPE11: Justerbare Af Murværk, Glas Fast Vinkel Måling Lineal
  • Type2: Perforerede Forme Skabelonen Værktøj
  • TYPE12: Universal Kantede Skabelon
  • TYPE10: Drænrør Locator
  • Materiale: Aluminium-copper Alloy
  • type7: 6 Vinkel Måling Lineal
  • Type: Hånd Værktøj, Dele
  • type6: Lineal, Mursten, Fliser, Træ Hjørne Positionering Værktøjer
  • Brug: Renovering Team
  • Model-Nummer: Multi Vinkel Måling Lineal
  • Type5: Vinkel Finder Skabelon Værktøj
  • Type1: Vinkel Lineal Finder Måling Lineal
  • type8: Folde Multi Keramiske Fliser Hul Positionering Lineal
  • Type3: Locator Bor Guide Drænrør Glas Fliser