Bil side nakkestøtte pude pude for lange afstande Bil bil side nakkestøtte pude hals pude automotive varer
Bil side nakkestøtte pude pude for lange afstande Bil bil side nakkestøtte pude hals pude automotive varer
Sku: w13958
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr82.24 kr119.17

Beskrivelse:

funktion:

1. Multi-vinkel justering: Både den ældre og børn kan finde en komfortabel nakkestøtte vinkel.

2. U-formet ergonomisk design: passer til ansigtet for at forhindre side-kollisioner.De afrundede hjørne design beskytter hovedet og halshvirvelsøjlen og reducerer skader på kroppen forårsaget af vibrationer.

3. Nem at modtage: Når den ikke er i brug, kan du skubbe op for at modtage begge sider af hovedet pude til at spare plads i bilen.

4. Øko-venlige materialer: vognen hovedstøtte er lavet af høj kvalitet læder og tyk memory-skum.Langsom rebound, ingen lugt og let at rengøre.

5. Farve: sort

6. Formål: co-pilot, bagsædet, kontorstol

Nem installation:

Hovedstøtten, der består af to side puder og en support-enhed, der er nem at installere.Fix den bærende rolle på sædet hovedstøtte stang, og derefter installere plast slot dækslet, og stram skruerne.Puder på begge sider er aftagelig, er det muligt at justere vinklen i henhold til forskellige højder.Du kan også løfte og skjule den side, puder, når den ikke er i brug.

hej, gutter, tak for at besøge min butik.hvis du vil købe mere, end vi er anført, kontakt venligst os.Hav en dejlig dag!

Tags: bil hals pude, clk spoiler, hals pude køretøj, hovedstøtte hals pude, bil nakkestøtte pude, knus pude, bil hals pude, køretøj, hals brun pude, pude lang, lang pude til sengen.

  • Materiale: Kunstig læder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Fyld: Syntetisk Fiber