Hummingbird Kabler Hængende Bird Feeder Udendørs Dekorative Runde Vindue Nemt at Rengøre og Fylde, Herunder Bøjle med 5-Arkføderen
Hummingbird Kabler Hængende Bird Feeder Udendørs Dekorative Runde Vindue Nemt at Rengøre og Fylde, Herunder Bøjle med 5-Arkføderen
Sku: w140661
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr12.58 kr20.97

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Plast Bird Feeder: Twisted lås top giver friske og tørre frø af de sorter af fugle og holder sig væk fra nysgerrige egern.Tiltrække fugle, der søger føde.

2. Metal krog: hængende krog giver bird feeder til at være sikkert fastgjort til træ eller en pæl.I forhold til traditionelle liner, vores er mere stabil og perfekt at tilpasse sig enhver vejr.

3. Nem at Rengøre og Fylde: toppen af foderbræt, kan være fjernet, og indvendigt af foderbræt, kan let rengøres med en børste.Den klare paneler, der gør det let at inspicere frø niveauer.Når det kommer til refill, bare drej for at låse op, skal du løfte låget op og hælde frø.

4. Stor Kapacitet: man kunne fylde med blandede frø, solsikkefrø, jordnødder halvdele eller saflorolie for mindre hyppige påfyldning.

5. Naturlige design: Det runde design er tættere på naturen, og topdækslet også har en delikat mønster design, som kan gøre fuglene spiser stille og roligt.

Beskrivelse:

The bird feeder er udsøgt og elegant, som ikke kun fodre fugle, men også dekorere din have, gårdsplads, korridor, balkon og så videre.

Specifikationer:

- Arkføderen materiale: PP+PS

Krog materiale: metal

Størrelse: 19.4*19.4*24cm (L*b*H) (med krog)

Relevant objekt: fugl

Form: rund

Kategori: kæledyr produkter

Pakke Inkluderet:

1 * Bird Feeder Med Krog

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xionami jimmy batteri.

  • Kategori: pet produkt
  • Form: Runde
  • Størrelse: 19.4*19.4*24cm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • relevant objekt: fugl
  • Krog materiale: Metal
  • - arkføderen amterial: PP+PS
  • Materiale: Plast

Relaterede varer