400ml Rustfrit Stål Dobbelt Mesh Mælk Flødekande Skumfrembringer Manuel Mælkeskummer Håndtag til Skum, Cappuccino, Latte Kaffe
400ml Rustfrit Stål Dobbelt Mesh Mælk Flødekande Skumfrembringer Manuel Mælkeskummer Håndtag til Skum, Cappuccino, Latte Kaffe
Sku: w140687
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr80.66 kr134.43

Beskrivelse:

400ml Rustfrit Stål Dobbelt Mesh Mælk Flødekande Skumfrembringer Manuel Mælkeskummer W/ Håndtag til Skum, Cappuccino, Latte Kaffe

Materiale: 201 rustfrit stål

Produkt emballage: farve box

Produkt vægt: 400g

Produkt størrelse: bunden diameter cup er 8cm, om den samlede højde er omkring 18cm, og bredden af håndtag er ca 13cm

Produkt Beskrivelse:

Gør håndlavet mælk boble med mælk boble pot

1. Hæld mælken i mælk boble puljen, bør beløbet ikke overstige 1 / 2 af den mælk, boble gryde, ellers mælk, vil overløb på grund af udvidelse, når de foretager mælk boble.

2. Varm mælk til omkring 60 ℃, men ikke mere end 70 ℃, ellers protein struktur i mælken vil blive ødelagt.vær forsigtig!Dækslet og filter skærmen bør ikke opvarmes direkte( For at lave is, creme, skum, køle mælk til under 5 ℃.Selvfølgelig, lad ikke mælk fryse, fordi det er for koldt.)

3. Dækker bagcover og filter skærm, hurtigt trække filter skærmen for at presse luft ind i mælken.Når du trækker, er der ingen grund til at presse det til bunds, fordi det er til at pumpe luft i mælken, så det kan kun handle på overfladen af mælk; Den frekvens, også behøver ikke at være alt for mange, forsigtigt trækninger omkring 30 gange.

4. Tag låget af og til filter for skærm, og skrabe det tykke mælk bobler med en ske, efterlader den tætte varme (is) mælk bobler.

Mønster tegning metode:

1. For kogende espresso, kan det anbefales at sætte espresso direkte til den ønskede cup.Derefter laver mælk bobler.Hvis der er tykke mælk bobler på overfladen, skal du fjerne dem.

2. Langsomt hæld skummet ind i den færdige espresso.Når den hældes mælk skum og espresso er blevet fuldt blandet, vil overfladen være tyk.Det er tid til at starte blomst tegning (normalt bægeret er halvt fyldt).

3. Start-handling af blomsten er til at ryste håndled holder cup fra venstre til højre.Det centrale punkt er, at gøre håndled ryste frem og tilbage vandret.Bemærk, at denne handling kun har behov for styrke i håndleddet, ikke den hele armen.Når rystelserne er korrekt, cup vil begynde at vise hvidt "之" formet mælk boble mærker.

4. Gradvist flytte koppen tilbage, og reducere den ryster rækkevidde.Endelig, når du samler cup, trække en tynd lige linje frem, og trække stilken af bladet i det bæger, som ende

Tags: manuel olie tryk, kobber kande, kafferister, og kaffefaciliteter skum, cappuccino skum kaffefaciliteter, espresso pumpe, mælk, cappuccino maker, barista, og kande.

  • Funktion: Øko-Venligt
  • Type: Æg Værktøjer
  • Er det elektriske: ikke
  • funktion: Æg Stiring
  • Materiale: Metal, rustfrit stål
  • Specifikationer: 400 ml
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Piskeris Om Metode: Hånd
  • Produkt Kategori: piskeris
  • Æg Værktøjer Type: Æg Piskeris

Relaterede varer