Periodiske Tabel af Elementer Periodiske Tabel Skærm Med Virkelige Elementer Børn, Undervisning af Lærere Dag Gaver Periodiske Tabel Akryl
Periodiske Tabel af Elementer Periodiske Tabel Skærm Med Virkelige Elementer Børn, Undervisning af Lærere Dag Gaver Periodiske Tabel Akryl
Sku: w141673
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr26.82 kr40.68

Beskrivelse:

Funktioner:

1. IndividualElement Prøver: itcontains enkelte element prøver, der består af den periodiske tabel af elementer.Nogle elementer, der er udelukket på grund af deres sjældenhed og radioaktivitet.

2. Akryl Materialer:dekorationen er lavet af akryl, som er sikker og ikke-giftige, ingen dårlig lugt, ingen slid og ælde, over tid, at gøre læring sjovere, læring værktøjer, der er udviklet af professionelle lærere til elever, fremragende kvalitet.

3. Bred Anvendelse:Dette er en stor gave for studerende, lærere og venner, er også meget velegnet til visning på borde, borde, osv., kan også være en meget rig udsmykning i hjemmet.At skabe Læring Atmosfære, kan du sætte det i hjemmet eller i skolen, kan du se det hele tiden, for at uddybe din hukommelse og skabe en meget varm læring atmosfære.Lære om den periodiske tabel i en let at forstå måde, inspirerende forældre-barn-interaktion og samtale i familien.

4.Gennemsigtig og Dekorative: de elementer, periodiske tabel vises vedtager gennemsigtig farve, med et elegant udseende, lav turbiditet, lys og stærk sejhed.Kan sættes på bordet som dekoration.

Beskrivelse:

Det indeholder enkelte element prøver, der består af den periodiske tabel af elementer.Dekorationen er lavet af akryl, som er sikker og ikke giftige og ingen dårlig lugt, det er en perfekt gave til børn og studerende, også perfekt dekorationer til hjemmet og skoler.

Specifikationer:

Type: Elementer Periodiske Tabel Skærm

Materiale: Akryl

Farve: Gennemsigtig

Størrelse: 250 * 250 * 150 mm

Pakke Inkluderet:

1 * Elementer Periodiske Tabel Skærm

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Tags: espresso maskine professionel, er6 motorcykel, emv forfatter, encendedor, element kemiske, kemiske elementer komplet, motor pause rør, naturlige kemiske elementer, 20 kemiske elementer, epon wifi.

  • Materiale: Akryl
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Deerma
  • Størrelse: 250 * 250 * 150 mm
  • Farve: Gennemsigtig
  • Type: Elementer Periodiske Tabel Skærm