Dekorative Kvast Akademisk Eksamen Bachelor Hat Mortarboard Cap-Kvast til Souvenir High School College Graduering Cap Indretning
Dekorative Kvast Akademisk Eksamen Bachelor Hat Mortarboard Cap-Kvast til Souvenir High School College Graduering Cap Indretning
Sku: w144015
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr3.56 kr7.88

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Charme design: Hver kvast har en gylden 2021 år charme med forstærket metal-låsen holder, som er en smuk og delikat tilbehør.

2. Kvast materiale: Dette produkt er lavet af rayon, der er glat og robust, med fineste håndværk, kan sidste for lang tid.

3. Bred anvendelse: Dette produkt kan tjene som beklædningsgenstande og tilbehør til eksamen ceremonier og fester, vil ledsage dig som en souvenir til søde minder.

4. Tassel-dimensioner: kvast længde er 40*2*2 cm, som er perfekt fiting for graduation cap and gown.

5. 2021 Erindringsmønter Dato: Denne kvaster komme med en dato slip til at betegne den særlige præstation.Ingen graduering ceremoni ville være komplet uden kendetegnende eksamen kvast.

Beskrivelse:

Kvaster ser fantastisk på graduering dag, men denne graduering classic er designet til at blive holdt og skattet af kandidater og familie i mange år fremover.Være stolt af din faglige præstation.

Specifikationer:

Materiale: Rayon

Størrelse: 40*2*2cm

Farve: pink, sort (valgfrit)

Anvendelse: til graduation cap

Pakke Inkluderet:

1 * Dekorative Kvast

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xs pæoner sag.

  • Materiale: 100% Polyester
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Tassel
  • Bruger: tøjet
  • Model-Nummer: Dekorative Kvast