Farm Animal Tryk Musik Tæppe Children ' s Multi-Funktion Kognitiv Musik Video Spil Tæppe Dyr Opkald
Farm Animal Tryk Musik Tæppe Children ' s Multi-Funktion Kognitiv Musik Video Spil Tæppe Dyr Opkald
Sku: w144016
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr114.41

Beskrivelse:

[Produktnavn] HS-YQ3009 Musik Tæppe, Lille Gård

[Emballagen] Boksen Farve

[Størrelse] 29*48*2cm

【 Emballage Størrelse] 35*25.5*4cm

[Element Vægt] 295G

[Antal Kasser] 36 Brikker

[Ydre Kasse Size] 79*38*56cm

[Køber Læsning]]

For at Sikre, at Ansvar og Forpligtelser for Begge Parter, Vores Butik Har Specielt Formuleret Regler.Vær venlig at Forstå og Læse Klart, før du Placerer en Ordre!

[Prisen]]:

Produktet Tilbud på Vores Hjemmeside Er Generelt Ab Fabrik-Pris (jeg .e.Ingen Faktura, Ingen Fragt, Ingen Opladning).Eksport Kunder Kan Spørge Sælgeren om at Undersøge Pris i forhold til Deres Behov!Prisen på Hjemmesiden Er kun til Reference, Bedes du Kontakte Vores Sælger til Specifikke Pris!

[Betaling]]:

Support Online Betaling (Alibaba Ordrer Eller Direkte bankoverførsel, Bedes du Kontakte Kundeservice for Indbetaling Konto) Betaling til Levering.Hvis de For Brug for Tid til at Producere, skal Du Betale et Depositum på 30% Første, og Betale Resterende Stil før Levering.

[om Levering]]:

Betaling Skal Være Foretaget inden 17:00 Samme Dag og Levering Skal ske på Samme Dag, Skal Betaling ske efter 17:00 og Levering Skal ske på den næste Dag.På grund af Særlige Årsager til, at Hvis Varerne Ikke bliver Leveret til Tiden, Vil Vi Underrette Køber, Bedes du Medtage Mere, Tak!

[om Forsendelse]]:

Levering Metode Kan Arrangeres i Henhold til Kundens Krav, Såsom Logistik/Fragt/Hurtig Levering, Fragt, til at Betale, Eller Vi Kan Hjælpe med at Give en Henvisning.Transport Er Afsluttet af Tredjeparts Logistik Firmaet, Som Er uden for Vores Kontrol.Transport Tiden Er Påvirket af Mange Faktorer, Såsom Vejr, Køretøj Arrangement, trafikforhold, Osv.den Forventede Transport Tid mellem Os og Dig Er Kun til Reference og kan Ikke Bruges som Indholdet af den Kontrakt, Er det Ikke Anvendes som Begrundelse for Returnering af Varen.

[om Modtagelse]]:

1. Når du Modtager Varen, Bedes Fragt Inspektion Køber og Personale, Transport Selskab ansigt til Ansigt og Tælle Mængde.Hvis der opstår Problemer, (den Ydre Kasse Er Stærkt Deformerede, Beskadiget, Forsegling Emballage Bælte Er Brudt, og er Defekt, og Sealing Tape Er Ufuldstændig, hvis Der Er Tydelige Spor af, at Der Åbnes ved at Skrælle, Mangler Osv.), Bemærk Forhandle med Transport Firma til at Løse Erstatning.Hvis Det Ikke kan Løses, Bedes du Kontakte Os på fragtcentral, og Vi Vil gøre Vores Bedste for at Hjælpe med at Løse Det.Hvis Du Ikke Underretter Problem i Gang, Vil Du Blive Anset for at modtage Varen uden at gøre Indsigelse.

2. Vores Virksomhed Vil Vedtage Stærk Emballage, Stramme Stabling og Andre Metoder til at Undgå Skader Hændelser.Ansvar for Skader Forårsaget af Transport Vil Ikke betales af Vores Virksomhed.Men Vi Vil gøre Vores Bedste for at Hjælpe Kunder med at Løse Problemer.Det Anbefales at Købe Forsikring under Transport.

[After-Sales Service]]:

1. Alle Varer Er Nøje Testet og Kvalificeret, før de Forlader Fabrikken.Hvis Det Er et Problem, efter Brug, Det Er Undtaget.Men Vores Firma Vil gøre Vores Bedste for at Hjælpe med at Løse Problemet Inden for Rammerne af deres Evner.

2. På grund af den Særlige Legetøj, Det kan Ikke Sammenlignes med Husholdningsapparater, Så er Vores Produkter Ikke Gennemføre Tre Garantier.Særlige Produkter Skal Håndteres i Henhold til de Relevante Aftaler, der er Indgået mellem Vores Kunde Service Personale og Kunder.

3, Hvis de Modtagne Varer Er Ikke Ensartet, Forkerte Varer, Osv., Kontakt venligst Kundeservice så Hurtigt som Muligt, Vil Butikken Blive Genudgivet Gratis i Gang.Hvis det Individuelle Produkt, Der Er Alvorlige Problemer med Kvaliteten, Bedes du efter Modtagelsen af Varerne, 24 xiao shi I at vise Billede og lignende, Hvor Ulykken Sker som Bevis Herfor (Sites), Vores Selskab Vil i Henhold til Deres Faktiske Betingelser For at Løse.For Eksempel, Hvis de Leverer Tilbehør Kan Løse Problemet, Tilbehør og de Bestilte Varer Vil Blive Sendt samlet, Når Kunden Køber næste Gang; Hvis Hele Produktet Skal Sendes Tilbage for at Løse Problemet, Bedes du Sende Tilbage, skal det Komplette Produkt, men vendte Tilbage transportomkostninger Skal betales af Kunden, og de Returnerede Produkter Vil Blive Sendt Sammen med Kundens næste Batch af Ordrer.

[Undtagelsesbestemmelse]]:

1. Varer, der Er Produceret og Leveret i Henhold til Kundernes Ordrer.De fleste af de produkter og Materialer Er Plast og Emballage af Papir.I den Proces, Transport, Nogle Produkter Kan Lide fra Transport Tab (for Eksempel, Nogle Produkter Kan Lide Små Ridser som Følge af Kollision, Farve Kasser Kan Være Lidt Deforme, Etc.), men indtil Videre er Ingen Alvorlige Transport Tab Er Blevet Fundet, købere, Som Sind Bør Overveje Det Nøje, før du Bestiller.

Tags: yzeey350 sko mænd.

  • Emballage: Color Box
  • Funktioner: Musik
  • Oprindelse: KN(Oprindelse), Chenghai
  • Om Der Er en Animation Billede: No
  • Materiale: Harpiks
  • Målgruppe: Ikke begrænset, Drenge, Piger
  • Anbefaler Alder: 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
  • Item: HS-YQ3009
  • Autoriseret Eget Brand: No
  • Gælder alder: Børn (4-6 år)
  • Toy Materiale: Stof
  • Uanset om der er shopping guide video: No

Relaterede varer