Cykel Foran Lys Sæt USB-Genopladelige baglygte LED Forlygte Cykel Lampe Cykling Lommelygte Bred Belysning Interval For Cykel
Cykel Foran Lys Sæt USB-Genopladelige baglygte LED Forlygte Cykel Lampe Cykling Lommelygte Bred Belysning Interval For Cykel
Sku: w144370
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr119.30 kr192.46

Beskrivelse:

Funktioner:

Stor lysstyrke

Cyklen lys bruger 6 T6 LED lampwick, det genererer en fantastisk glans og lyser vejen klart i nat, giver således kan du trygt og tillid til night ride.

Bred belysning udvalg

Det har en høj transmission lampe skygge og lys, spejl, der reflekterer lyset effektivt og giver en bred belysning vifte af 85 grader vandret.

Høje vandtæt og styrke

Lavet af luftfart aluminium legering, cykel lys, har en høj styrke og kan modstå strejker eller virkning.Det har også en høj vandtæt niveau af IPX6, der gør den lys, vejr-bevis og pålidelige.

Kompakt og nem at bruge

Lampen er kompakt og er kun på størrelse med en hånd.Det er udstyret med en hurtig-fjern bund og skrue møtrik for let at montere og fjerne.Den har en on/off knap, og du kan skifte til forskellige lys-tilstand med det.

Flere funktioner

Det kan bruges som en cykel lys samt en power bank til at oplade din mobiltelefon.Det har USB input og output porte og et batteri niveau indikator, der opfylder forskellige brug.

Specifikationer:

Type: Bike light

Antal: 1 stk

Materiale: ABS

Farve: Sort

Lyskilde: T6 LED

Belysning Vinkel: 85 grader

Lysstrøm: 500lm

Vandtæthed: IPX6

Batteri: Indbygget 4000mAh lithium batteri

Størrelse: 108*49*26mm/4.2*1.9*1inch (L*b*H)

Vægt: 350 g/oz 12.35

Pakkeliste

1* Cykel lys

1* Manual

1* USB-kabel

1* Klemme

1* Pakke box

Tags: bicycle light rechargeable combo, hoved cykel lys genopladelige, kit light bike rechargeable, led light bicicleta rechargeable, cykel-lygte genopladelig, cykel-hubs lys genopladelige, bicycle light rechargeable white, bicycle light set bicycle led light rechargeable, cykel lys genopladelige, bike light alloy rechargeable.

  • Montering Placering: Styret
  • Model-Nummer: Cykel Lys
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Strømforsyning: Batteri
  • Certificering: CE