Haven Ornamenter Et Barn Med Sol Ildfluer Have Statue-haven Dekoration Have Ornamenter Hjem Dekoration Tilbehør
Haven Ornamenter Et Barn Med Sol Ildfluer Have Statue-haven Dekoration Have Ornamenter Hjem Dekoration Tilbehør
Sku: w144721
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr56.06 kr130.42

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Sol opladning, med afbryder, med 1,2 V, 40mA sol batteri

størrelse: 10.4*11.3*16.8 cm

vægt:450 g

Materiale: Harpiks

Specifikationer:

Om denne artikel

★ 【Gendanne barndomsminder】 Dette have statuen til børn med sol ildfluer kan hjælpe dig med at minde dig om de glade dage for de unge og bringe tilbage søde barndomsminder.Det vil være så dejligt at have statuen i din have.

★ 【Fantastisk Firefly Jar】 Denne haven skulptur til børn er designet med en krukke indeholder firefly LED-lys, som er drevet af solenergi.Når det bliver mørkt, lyset udsender en smuk varme gule lys, tilføje mere charme til dit uderum.

★ 【3D-Polering】 Denne statue af en dreng i en krukke bruger 3D-polering teknik og er håndmalet.Skulpturen er omhyggeligt poleret med en glat overflade og øverste struktur, hvilket gør det til et vidunderligt kunstnerisk håndværk, der fortjener din positiv behandling.

★ 【Jorden farve, fremragende udendørs desuden】 farven på denne børnehave skulpturen er på samme måde som jorden, og da denne dreng eller pige statue, der vil være i harmoni med sine omgivelser, såsom terrasse, græsplæne, swimmingpool eller terrassen.

★ 【Kvalitetssikring】 har Vi været dedikeret til at levere vores kunder med den bedste shopping oplevelse.Hvis du har spørgsmål om produkter, vores service, etc., tøv ikke med at kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at give dig tilfredsstillende svar.

Pakke Inkluderet:

1*statue

Tags: lamper ildfluer, år ildfluer, sculptur, wall sticker, dekorative gips fallit, lys ildfluer, bronze dekorative fallit, status quo, VÆGGEN, dekorative remme fallit.

  • Vægt: 450 G
  • Størrelse: 10.4*11.3*16.8 cm
  • Regional Funktion: Europa
  • Tema: Mennesker
  • Materiale: Organisk Materiale, Harpiks
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)