6stk Plante Rode Enhed Pres Formering Bolden Max Podning Vokse Controller Hjemmet, Haven Forsyninger
6stk Plante Rode Enhed Pres Formering Bolden Max Podning Vokse Controller Hjemmet, Haven Forsyninger
Sku: w144815
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr23.14 kr42.08

Beskrivelse:

Funktioner:

*100% helt nye og høj kvalitet.

*Plante Formering Agent: Bruger den gamle metode, air layering, som er voksende rødder til højre på grene til at kopiere dine eksisterende planter og producere en ny.Det virker på både indendørs og udendørs planter som roser, slyngplanter, træer, frugtbuske, frugttræer, og svært at rod planter som magnolia og kameliaer.

*Ingen Skader:Giver ingen skader på moderplanten på alle, da den kun bruger en lille gren på den plante, du ønsker at klone, og dermed skaber lidt at ingen forstyrrelse og ikke forstyrre anlæggets naturlige vækst.

*Stærke Og Hurtige Resultater:Dette er især skabt med en skærende globe design, som hjælper dine stiklinger opnå en stærkere rødder til at reproducere en mere moden plante hurtigere end normalt formering metoder.Det giver dig mulighed for at se, formering resultater inden for 6-8 uger efter installationen.

*Sikkerhed Låse:Designet med propper og hjørne sluser, der griber ind i hinanden, med hinanden og sikker på grenen til at holde propagator på plads, selv uden en stilk nedenunder.Du kan dog bruge plast bånd til at holde den skaller sikkert.

*Genanvendelige: formering skaller er robust og holdbar nok til at kunne genbruges igen og igen, så du kan klone flere planter til dit hjerte indhold.Vedhæft og klone din eksisterende anlæg med lethed og uden bekymringer, takket være den Plante Formering Luft-Lagdeling Pod.

Instruktioner:

1. Brug skarpe genstande til at skrælle de udvalgte brancher og hals i en ring form (phloem) at fremme dannelsen af lagdelt hår rødder over det sted.

2. Efter indsnit, er tør og helbredt, skal du bruge tørv jord, ler og spagnum mos blandingen ind i planten højt tryk max.

3. Spænde den fyldes anlægget med høj spænding boksen til gren girdling.

4. Produktet hører til den opgraderede version af automatisk spænde, spændet er stærke og faste, uden bånd (dette trin er ikke nødvendigt at være hånddrevne)

5. I henhold til de forskellige træarter, vokse til 1 til 4 måneder.Efter rodsystemet er fuld, kan det være afskåret og plantet.

Specifikationer:

*Materiale: PP Plast

*Valgfri Farve: Sort,Hvid (Som Billederne Viser)

*Valgfri Størrelse: S,M,L

S - 5 cm

M - 8 cm

L - 12 cm

Pakkens Indhold:

6 * Anlæg Rode I Kasser

Bemærk:

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2. Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

Tags: 18mm trim, hurtig linje, , nissan altima trim, øjendråber for klare øjne, platform for buret, rock for anlæg, golden trim, for sædceller, panel zip.

  • Brug Tilstand: Desktop
  • Materiale: Plast
  • Type: Børnehaven Potter
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Moderne