4L Vandkande med Lang Tud Vanding Puljen til Udendørs, Indendørs Have og Planter #W0
4L Vandkande med Lang Tud Vanding Puljen til Udendørs, Indendørs Have og Planter #W0
Sku: w145
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr70.17 kr140.34

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Premium Materiale: Brug materialer af høj kvalitet, fortykket kroppen, kan vanding er ikke let at blive deformeret, og det er sundt og sikkert, stærk og holdbar, smuk og elegant.Det byder på hårdt materiale, der danner og et stærkt pres modstand.

2、Aftagelig Spray Hoved: spray hovedet kan adskilles, og kan skiftes til vandsøjlen til vanding, øget plads.Vanding kan leveres med komfortable håndtag design og sprinkler holder, som er let at hænge sprinkler.

3、Rund Sprinkler: vandet forretninger huller er jævnt og overskuelig, og drys kan tages ud for nem rengøring.Den store diameter vandinjektion port er hurtig i indsprøjtning af vand, uden vanding, som er nem og hurtig.

4、med Stor Kapacitet: kapacitet 4L is 36.5*19*23cm; egnet til små planter/vanding af blomster i indendørs værftet.

5、Bred Anvendelse: Velegnet til vanding af krukker, vanding af planter, badning børn, vanding af træer, haver osv., både indendørs og udendørs.Forholdsregler for installation af sprinkler hoved: Hvis det er vanskeligt at tryk i installationen, bedes lægges i blød i kogende vand, før du installerer; ikke lægge for meget vand, så den automatiske sprinkleranlæg kan være korrekt på skrå.

Specifikationer: Materiale: plastik

Størrelse: over 36.5*19*23cm/14.37*7.48*9.06 tommer

Vægt: ca 430g

Farve: beige, army grøn

Packing Liste:

1*Vanding Kan

Tags: xt 1794 usb.

  • Materiale: Plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Watering Can