Billede Kongerige 3D Metal Nano Puslespil UNDERSØGELSEN PASSER Model Kits DIY-Laser Cut Samle Puslespil Legetøj For Børn, Voksne
Billede Kongerige 3D Metal Nano Puslespil UNDERSØGELSEN PASSER Model Kits DIY-Laser Cut Samle Puslespil Legetøj For Børn, Voksne
Sku: w146120
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr257.41 kr321.73

Beskrivelse:

Bemærk venligst: Dette puslespil er på sværhedsgraden af 5 stjerner, ikke egnet for begyndere.

Specifikationer: Navn: prøven PASSER 3D Metal Puslespil Model: PJ-210

Materiale: Metal

Vægt: 680g

Færdig Størrelse: om L20.6 x W10.5 x H17 cm

Farve: Multi-farve

Mængden af Lagner: 7 Ark Alder: 14+ Sværhedsgrad: 5-stjernet

Funktion: Licenseret Af Billede Kongerige Oprindelige design, ingen lim er påkrævet.Betingelse: 100% helt nye og af god kvalitet.Fantastiske detaljer og skønne DIY oplevelse.Trin-for-trin-vejledning med illustrationer, let at bygge.

Bemærk: Små dele bør holdes væk fra børn under 3 år gamle.Vær forsigtig med de skarpe dele!

Pakken Indeholdt: 1 x 3D DIY Metal Puslespil Toy 1 x Betjeningsvejledning

Produkt Detaljer:

VEDHÆFTET FIL TIL 3D METAL PUSLESPIL

Dette metal model af god kvalitet er fremstillet af laserskæring med ultra høj præcision.Du kan oprette en unik mircoworld som en palm størrelse.Så meget sjov i det!

30 typer af produkter omfatter 1-3 stykker metal plader.Den enkleste produkt har kun ét stykke af metalplader og kun tager 30 for at afslutte, mens de mest vanskelige produkt har 3 stykker af metal, plader og koster mere end 3 timer for at afslutte.

Ingen lim er nødvendig, men blot at samle produktet i henhold til brugsanvisningen med en illustration.

Et lille trick er at forberede en saks og pilers.Jo mindre værktøj er, jo mere bekvemt det møde, du vil være.

Det vil tage nogle tålmodighed til at afslutte generalforsamlingen.Efter at have prøvet, hvis du ikke kunne løse problemet i den sidste ende, så kontakt os og vi vil vise dig samle video.

De fleste mennesker kan afslutte modeller ved at følge illustrationerne i undervisningen med engelske beskrivelser. (I øjeblikket, men engelsk er det eneste sprog, der er til rådighed.)

MEDDELELSE

Da der kan være nogle små partikler, kan du se det ud til børn under 3 år gamle.

Alle dele er klar før levering.Hvis du ikke kan afslutte det, bedes du venligst kontrollere skridt og være opmærksom på ikke at gå glip af nogen dele.Til sidst, din visdom og tålmodighed vil føre dig til succes.

Bare lad os vide, om eventuelle problemer, irriterende eller forvirrende dig, og vi vil gøre vores bedste for at finde ud af det.

Vær venlig ikke at samle to forskellige gåder på samme tid eller i et lille rum, som de små dele kan være forvirret, hvilket vil resultere i langt større vanskeligheder.

Besøg vores butik, og til andre store genstande.

LEVERING

For det meste, at varerne er på lager.Og det vil normalt blive sendt ud inden for 2 dage efter får vi en bekræftelse på din betaling.

FORSENDELSE

1. Kære kunder, vi lover at levere dine varer inden for 5 dage efter modtagelse af din betaling.hvis du køber flere varer og ønsker at sende alle sammen, bedes du afgive ordren og kontakte os for at re-beregner shipping cost for dig.

2. Bemærk, at du er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter, og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

3. Elementer, der er i Kina, og internationale forsendelse vil tage længere tid, til en vis grad, hvilket også kan være forsinket på grund af kurer firma, lokale skikke og nogle andre usikkerheder (ferie, events).Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

RETURNERING OG REFUNDERING

1. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, returnering bliver accepteret inden for 14 dage efter modtagelsen.

2. Shipping gebyr ved returnering skal betales af køber.

3. Efter at få den returnerede vare, vil vi refundere dig på det punkt, er prisen.

FEEDBACK

Vi er så stolte af at have modtaget mange positive tilbagemeldinger fra dig.Din tilfredshed er vores glæde og opmuntring.Men hvis du ikke er tilfreds med vores vare eller har spørgsmål efter at have modtaget det, BEDES du KONTAKTE OS FOR YDERLIGERE ASSISTANCE.Vi garanterer dig 100% tilfredshed

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Tags: metal nano puslespil finland, puslespil 550 stykker, metal nano puzzle world, metal nano puslespil sauron, tenyo metalliske nano puslespil hk, mat puslespil på 5000 brikker, puslespil på 5000 brikker dyr, puslespil på 5000 brikker manga, puslespil 50000 stykker, metalliske nano puslespil gundam.

  • Puslespil Stil: 3D-PUSLESPIL
  • Type: 3D-DIY-Legetøj
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: PJ-210
  • Størrelse: L 20.6 cm x W 10.5 cm x H 17 cm
  • Stil: Smart board/puslespil
  • Materiale: Metal
  • Advarsel: vær forsigtig med kanter
  • Brug: Puslespil
  • Køn: Unisex
  • Anbefaler Alder: 12+y
  • Model: metal DIY model
  • Navn: UNDERSØGELSEN PASSER

Relaterede varer