MOCSICKA 1st Birthday til den Lille Havfrue Baggrund for Fotografering Under Havet Baggrund for Foto Studio, Cake Smash Indretning Foto Shoot
MOCSICKA 1st Birthday til den Lille Havfrue Baggrund for Fotografering Under Havet Baggrund for Foto Studio, Cake Smash Indretning Foto Shoot
Sku: w146616
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr28.92 kr50.78

Beskrivelse:

Bemærk: 1.Kontakt os for at ændre den tilpassede baggrund inden for 12 timer , ellers kan det ikke ændres. 2.Annullere ordren inden for 24 timer , ellers vil det ikke blive annulleret.

Flere Tjenester :

Tilføj top/bund lomme eller punch Suport krøllet hår baggrund Kan tilpasses til enhver størrelse,tilføje billeder,ændre farve/stil

Farve Forskel:

1.Bemærk, at hver computer har en anden farve andresolution indstillinger, så de farver, der vises på din skærm, kan varyslightly fra de faktiske.

2.Print effekt afhængigt af dine indstillinger.Vi kan ikke tilbyde refusion eller udskiftninger på elementer, der har små farveforskelle.

3.Billedet viser forskellen mellem hjemmeside og viser faktiske baggrunde, efter at den blev udskrevet.

4. Mindre kromatisk aberration er normal.Vi har gjort vores bedste for at give farve beskrivelse af hver kulisse.Hvis du ikke kan acceptere, skal du køber med forsigtighed.

Fjern Krølle:

Rul det (Tæt)på et rør for en nat eller længere for at forbedre krølle.Hvis nødvendigt, kan du strygejern bagsiden (ikke billedet side) med lav tempertrue til nemt at fjerne den krølle.For at undgå mulige damp skader, læg et lag af tør klud mellem baggrund og jern.

Package: pakken sende foldet.Der kan være nogle små rynker, når du får det,men det er let at fjerne rynker: (1)Rulle det op tæt med en cylinder til 3-4 dage,vil det være ok. (2)at Opvarme det med et strygejern på bagsiden af elementet,så det bliver glat igen.Vær venlig ikke strygejern i den forreste del af baggrunden eller lad den baggrund røre vandet, fordi det vil ødelægge den baggrund.Hvis ordren er vi også i skibet rullede.

FAQ:

Q: Hvordan til at tilpasse baggrund?

A: (1)Hvis du ikke har placeret en ordre, bedes du sende os dine brugerdefinerede oplysninger, der indeholder billedet, størrelse, farve og ord.Vores designere vil designe det for dig.

(2)Hvis du har placeret en ordre, og ønsker at tilpasse baggrund, bedes du sende din tilpassede oplysninger til os, efter du har bestilt.Hvis vi ikke har modtaget din tilpas e-mail-12 timer senere, vil vi sende den vare, du har bestilt.

Q: Når pakken skib ud?Hvor lang tid det kan leveringstiden?

A:Den pakke, der normalt sender ud inden for 2-3 dage.Og standerd shippeing service skal normalt 15-40 dage til levering.Hvis du har brug for det urgenttly, skal du vælge hurtig forsendelse service.

Hvis du er tilfreds med de produkter og services, bedes du give mig fem-stjernede ros.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte køber i gang, jeg vil svare dig så hurtigt som muligt, og løse problemet hurtigt!

Tags: optag studio, satan mærkat, vidundere kage topper, 1st fødselsdag, baggrund, bærbare fotografering baggrunde, bred fotografering baggrunde, l havfrue kage topper, fotografering baggrunde havfrue, Foto Studio.

  • vinyl klud: Kemiske fiber inkjet stof
  • Type: Spray Malet
  • Anvendelse: Foto Studio, fotos, Fotografering Baggrunde, osv.
  • Mærke: MOCSICKA
  • Model-Nummer: TW-1294
  • Tilpasselig: Navn, dato, Sætninger, Farve, Mønster
  • Størrelse Enhed: 1 ft = 30,48 cm
  • Pakke: Ja
  • Standard Materiale: Vinyl, Polyester
  • Tema: FØDSELSDAG, Baby Shower, Festival, landskab, osv.
  • Størrelse(Cm): Enhver størrelse(Bredde x Højde)
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Vinyl
  • Stil: Børn