36 Pc ' Er Flytbare Akryl Væg Sticker Sekskantet Selvklæbende Spejl Fliser Væg Dekoration Stue, Soveværelse Wall Sticker
36 Pc ' Er Flytbare Akryl Væg Sticker Sekskantet Selvklæbende Spejl Fliser Væg Dekoration Stue, Soveværelse Wall Sticker
Sku: w147206
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr39.28 kr56.88

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Nem at installere: Der er lim på bagsiden af produktet, behøver du kun at rive det hvide papir, film, når du bruger det, ingen andre værktøjer, der er nødvendige.

2. Akryl materiale: produktet er fremstillet af akryl-materiale der er meget lys.Kombineret med super lim på bagsiden, er det mere vanskeligt at falde ud af væggen.

3. Bemærk: du Må ikke holde wall sticker på pulver væggen.Akryl wall stickers kan anvendes til de blødeste og reneste overflader såsom vægge, døre, vinduer, skabe, etc.

4. Reflekterende effekt: The wall sticker er ikke så klar som et fast spejl.Den glattere overflade, jo klarere reflekterende effekt; wall bakspejlet mærkat er ikke en fast spejl, og dens refleksion er ikke så god som et rigtigt spejl.

5. Bred anvendelse: produktet er egnet til stue, spisestue, køkken, gymnasium, hjem, kontor, korridor, veranda, osv.

Beskrivelse:

Denne wallsticker kombinerer den visuelle effekt af et spejl, som er meget velegnet til dekoration af vægge, hvilket gør den samlede dekorativ effekt mere fashionable.

Specifikationer:

Antal: 36

Materiale: Akryl, glas, Papir

Gældende overflade: Gulv -, Væg -

Størrelse: 126*110*63mm

Pakke Inkluderet:

36 stk/sæt * Wall sticker

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xs pander.

  • Specifikation: Multi-piece Package
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: wall sticker
  • Mængde: 36
  • Størrelse: 126*110*63mm
  • Gældende overflade: ETAGE, VÆGGEN
  • Materiale: Akryl, Glas, Papir