118 Led Solar Lampe Udendørs Have Vandtæt Pir Bevægelsesføler Lys Sikkerhed Lys For Hoveddøren Baghave, Garage
118 Led Solar Lampe Udendørs Have Vandtæt Pir Bevægelsesføler Lys Sikkerhed Lys For Hoveddøren Baghave, Garage
Sku: w14754
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr86.31 kr148.79

Beskrivelse:

118 Led Solar Lampe Udendørs Have Vandtæt Pir Bevægelsesføler Lys Sikkerhed Lys For Hoveddøren Baghave, Garage

1000 lumen light super lyse LED-lys: tæt fordelt på 118 giver fremragende belysning med op til 1000 lumen for belysning til at opfylde dine krav og krav til sikkerhed.Arbejdstid: Den længste absorption af mere sol genopladelige batterier i sol 2200 skyldes, at konverteringen af de større areal af solfangere,17%, der nyder mere tid på at arbejde i en højst 500 gange, høj lys-tilstand.

3-mode: Valgfri belysning lys i mode, mode, mode-knappen for lys sensor og lys-sensor, backlight mode-knappen vælger du den korrekte tilstand (blænding forventes at blive på omkring 30 s, mens motion detection).Metode: Alle lamper er automatisk slået til i løbet af dagen af belysning opladning om natten.Belysningen-tid er cirka 7-8 timer, og den er fuldt lastet.

Svagt lys sensor lys opladning mode: i Løbet af dagen, når bilen bliver eller i svagt lys på en mørk aften, når der ikke er detekteret bevægelse.Når det antændes lyse motion det er opdaget for omkring 15 til 30 sekunder.Opladning af motion sensor: i Løbet af dagen, når bilen bliver, eller i det skarpe lys på en mørk aften, når der registreres bevægelse, det varer omkring 15 til 30 sekunder.

Kraftfuld sensor hoved motion sensor PIR afsløring:flere mennesker eller dyr op til 8 ~ 10 meter,den største på 120 grader,når folk går mode,lysene er tændt,skal du vælge.IP65 Vandtæt og varmeresistent slagfast ABS:Opnå al slags vejr,regn, sne,slud og andre ekstreme vejrforhold.ekstern sikkerhed-lys for solen swimmingpools,have,garage,privat gader,trapper, gange osv.Vi har også forenkle installationen og er udstyret med et komplet sæt af skrueløs skruer til nem installation.

Bemærk:1.For direkte sollys, på solpaneler, bedes du undgå forhindringer.2.Du må ikke sætte solceller i høj lys eller andre lys.3.Tillægsgebyr for 24 timer før brug, for første gang i solen.4.Efter mørkets frembrud automatiacally træk, lys, center vil op, og på den dag vil automatisk blive trukket.5.I vinter, solen er ikke fuldt opladet på grund af manglende lys.Derfor, hvis unormal sollys er lyse og den tid er kort.Den tid, af lys afhænger dagtimerne opladning.

Produkt effekt:5W

Hvid LED-lyskilde:118

1000 lumen lysstyrke.

Sol opladning:opladning mode

Opladningstid:8 timer

Bruger tid:8 timer

PIR bevægelsesføler:sensor

Sensor:8 til 10 meters afstand

120°vinkel sensor:

Panel:3.7 V / MAH batteri (batteri 18650 lithium inclueded 2200) x2

Produkt størrelse:300x110x50mm,Farve:Sort ,Materiale:ABS

Hvordan er dette lys, der er installeret?Søjle: 1. Fix hængslet på væggen.Vride hængslet skrue kolonne og efterlader lidt plads til at hænge enhed.2. Placeringen af ovennævnte strut hængsel fastsættelse skrue.3. Hæng enheden i vandret position og skru hul i placeringen af lampen-enhed.twist strut gennem hængslet.

Q: Skal være installeret i høj jord?

5: mindst 6 meter fra jorden

Q: anmodning angiver, at skruen.Hvor finder man det?

Skruer.Det bruger en skrue indsættelse hul til at åbne/lukke små.

Q: hvad med batteriet?

Eksempel: Ikke batteriet skal aktiveres, før installationen?

Svar: Ja, den lille skydeknap 3 efter brug er angivet på bagsiden.

Hvis den ikke lyser eller solen skinner i dit hus.

Denne testmetode er håb i et mørkt rum.

Aktiv bevægelse, den hvide kugle er på forsiden.

Farve: Sort & Sølv

Pakkens Indhold:1x118 solar LED-lys,4xexpansion bolt,4xscrew

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: lampe udendørs sol, sol-fakkel, dig brand led solar, panel solar, udvendig lampe, led lampe, lampe led solar, lampe wireless, haven lampe sol, projektor sol.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: M
  • Type: Pocket, Multi-Værktøjer

Relaterede varer