Moka Og Pot Espresso Latte Kaffemaskine Komfur Og italienske Pot Og Kaffefaciliteter Espresso Latte Moka Potten Espresso Maskine H0W7
Moka Og Pot Espresso Latte Kaffemaskine Komfur Og italienske Pot Og Kaffefaciliteter Espresso Latte Moka Potten Espresso Maskine H0W7
Sku: w147808
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr21.67 kr28.86

Beskrivelse:

beskrivelse:

For at sikre kvalitet, vi bruger fødevaregodkendt rustfrit stål.Det er korrosionsbestandigt, rust-bevis, og let at rengøre.I modsætning til billige materialer, lugten påvirker ikke den rene smag af kaffe.Udvinding pot hul er lavet af materialer af høj kvalitet for at gøre kaffen mere fyldig og bringe høj kvalitet og for dig til at nyde

-Egnet til komfur, induktion komfur, elektrisk ovn, keramisk ovn, alkohol-komfur, gaskomfur.Den mindste spole diameter af induktion komfur skal være større end 8,5 cm.Når det udsættes for åben ild, bunden kan gå i sort, som ikke påvirker brugen.

Den ergonomisk isoleret håndtag og nem at hælde dyse, kombineret med en tæt forsegling, kan forlænge din livskvalitet.Poleret spejl overflade gør, at det ser elegant og raffineret.

Sikkerhedsventilen bruges til at justere kedel tryk, holde presset på det korrekte niveau, og fuldt frigøre smag og mellowness af kaffe.Det vigtigste er at sørge for sikkerheden.

Materiale: 304 rustfrit stål

Farve: sølv og sort

Størrelse: 15x7.5cm; 17x8.8cm; 20x9.8cm; 22 * 11,2 cm

Kapacitet: 100/200/300/450ml

indeholder:

1 og moka potten

Tak for din støtte!Velkommen til at købe fra os!Der er så mange nyttige og billige element i vores butik.Velkommen til at besøge.Håber du har en dejlig dag!

Tags: dryp kaffemaskine, espresso, og moka potten, og italienske kaffefaciliteter, og kaffefaciliteter moka, kaffekande tyrkisk, espresso maker, og machin, bærbare manuel og, Kaffekande.

  • Kaffekande Type: Moka Potter
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: rustfrit stål
  • Kapacitet: 400ml