Voksen 108-1500 Et Stykke Jigsaw puzzle Shanzhi og Vivi Voksen dekompression Gave af børns uddannelsesmæssige legetøj
Voksen 108-1500 Et Stykke Jigsaw puzzle Shanzhi og Vivi Voksen dekompression Gave af børns uddannelsesmæssige legetøj
Sku: w148223
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr92.16

Beskrivelse:

Produkt Introduktion : Typer:108 / 300 / 500 / 1000 / 1500 stykker

Materialer: Træ

Størrelse:18*23 / 26*38 / 38*52 / 50*75 / 57*87 cm

Package:Max

Funktioner:

God uddannelse legetøj til dine børn.

Tusind stykker af gåder, nok for dig at have det sjovt.

Når det er gjort, kan det være en smuk dekoration på dit hus.

En vidunderlig gave til dine venner og familie.

Sikker og harmløs, vedtagelse af miljø-venligt materiale.

Bemærkninger:

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

Om opbevaring og konservering af puslespil Kombination metode, opbevaring og konservering af puslespil

Kombination metode

1. Forberede et stykke tykt pap, som er større end det færdige størrelsen af puslespil på forhånd, og pad det på bunden, før den kombination af puslespillet, så for at lette flytning og samling i kombination proces, og forhindre spredt og tabt i puslespillet.

2. Først finde ud af antallet af lige linjer på den ene side og på begge sider, kombineres de fire sider af billedet, og derefter gradvist at bevæge sig mod midten af billedet, hvilket kan reducere den tid af puslespillet.

3. I kombination, hvis det puslespil, og det puslespil kan være tæt lukket, eller der er en forskel i farve (især når der beskæftiger sig med samme farve system billede, bør være mere opmærksomme) ikke tvinge den kombination, skal du tage en større indsats for at finde ud af det korrekte antal stykker.

Bevarelse af jigsaw-metoden

Efter afslutning, gælder collage lim jævnt på overfladen af arbejde, gør det trænge ind i de huller til at lave det hele collage, og danne en glat og lys beskyttende hinde på overfladen.Efter collage limen er helt tør (ca 1-2 timer), hele rammen kan afhentes.

1. Montering metode: hæld lim på forsiden af puslespillet.

2. Efter jævnt belægning, skrabe med skum.

3. Se billedet af den færdige billede, klassificere puslespil af farve og mønster.For at undgå mangler, puslespil, efter klassificering, kan det være placeret i den ydre kasse af den pakke, eller separat pakket i små æsker.

Puslespil strategi

For de spillere, der er bare i kontakt med puslespil, det såkaldte entry-level puslespil afhænger primært af nogle karakteristika af mønster.Disse mønstre er rig på indhold, der er at sige, at der er relativt komplet sub billeder, et i hvert hjørne af hele billedet, og kontrasten mellem farve og kontur er stort, så det er forholdsvis let at spille med sådanne opgaver.Fordi der i den del af forsamlingen, hvis du ønsker at finde de rigtige dele, den valgfrie dele kan altid være begrænset i et relativt lille område.

Tags: puslespil, puzzl træ, mini puslespil, p, puslespil skuffe, og puslespil, sudoku, puslespil til børn, 2000 stykke puslespil, spillet træ.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Træ
  • Køn: Unisex
  • Puslespil Stil: FÆLLES
  • Stil: Andre
  • Aldersgruppe: 5-7 År, 8-11 År, 12-15 År, Voksne, > 8 år

Relaterede varer