Tilbehør Beskyttende Dække For Oculus Quest 2-pieceset Touch Controller, Dække Med Kno Rem, Håndtag, Greb Vandtæt Sag
Tilbehør Beskyttende Dække For Oculus Quest 2-pieceset Touch Controller, Dække Med Kno Rem, Håndtag, Greb Vandtæt Sag
Sku: w148224
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr25.87 kr33.56

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Enkelt Organ Design: Design touch controller grip sleeve beskytter controllere mod stød, ridser og snavs.

2. Praktisk: kno remmen kan du ikke længere bekymre dig om at komme ned controllere, når du optager noget i Virtual reality, som tilføjer en masse til fordybelse.

3. Høj kvalitet materiale: grebet case er lavet af høj kvalitet øko-venligt silikone, som er skridsikker, slidstærk og komfortabel at forbedre din gaming nydelse.Kno rem er lavet af slidstærkt syntetisk læder for komfort og sved modstand.

4. God pasform: nylon rem med metal spænde design gør kno justerbar rem til at passe forskellige side str.Roterende nitte, som giver dig mulighed for at justere lidt i den vinkel, i henhold til forskellige hænder eller spille handlinger, der tilføjer mere fleksibilitet.

5. Flotte detaljer: teksturen af den beskyttende shell øger friktionen og forbedrer greb og absorberer sved; bunden af greb omslag er langstrakt, som er mere behageligt for folk med store hænder for at holde og nem at nå alle knapper; De er reserveret hul giver den oprindelige håndled stropper til at forblive på plads, hvilket er et ekstra lag af sikkerhed

Beskrivelse:

Denne beskyttende silikone ærme er mug-åbnet på den rigtige maskine, med præcise data, og rimeligt reserverede huller.Mens korrekt beskyttelse, det påvirker ikke brugen af funktioner.

Specifikationer:

Farve: sort

Materiale: silikone

Mængde: 2

Passer til: for oculus quest

Størrelse: 13*8.2*5.6 cm

Pakke Inkluderet:

1 par * Greb Dækning for Oculus Quest

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xr koi sag.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer