2021 Nye Telefon Holder til Bilen Universelle Lang Hals Car Mount Holder
2021 Nye Telefon Holder til Bilen Universelle Lang Hals Car Mount Holder
Sku: w148596
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr19.00 kr22.63

Beskrivelse:

Beskrivelse:

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Specifikationer:

Navn: Bil telefonholder

Vægt: 32g

Egnede modeller: Universal type

Forholdsregler: 6,6 S,6SP skal anvendes med coveret.For sikkerhed, check venligst hvis produktet er løst, før du kører.Hvis det er, kan du være sikker på at undgå risiko, når du kører.

Farve: Hvid

Størrelse: 65 x 54 x 22mm/2.55 x x 2.12 0.87 i

Materiale: ABS

Funktioner:

Nemt at installere - du skal blot indsætte klistermærker overalt, du ønsker, vil vi give en ekstra selvklæbende pad til basen, så når du beslutter dig for at flytte base, kan du installere en ny klæbepuden på bunden Og gøre det arbejde som ny.

Telefonen holder kan monteres på denne bil, telefon mount er udstyret med en sugekop.Denne bil holder telefonen har en suge-pad, der vil absorbere stød forårsaget af bilen.Justerbare enheder er vedtaget af denne mobiltelefon holder til biler, der er overlegne i kvalitet.

Mobiltelefon holder til bilen er designet til at være kompakt og praktisk.Installation og tilpasning er ubesværet.Telefonen holder passer fast og i perfekt sammen med dine enheder.

Bil telefonholder, der passer til forskellige enheder.Mobiltelefon holder til bilen er kompatibel med forskellige smartphone-enheder.

Det fuldt 360-graders rotation af denne bil telefonholderen, sikrer dig den bedste betragtningsvinkel.Denne bil telefonen mount understøtter celle mobiltelefon lodret, vandret brug.

Bemærk:

Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Pakkens Indhold:

1 x Hvid Bil telefonholder

Tags: xry sol vand opvarmningsanlægget swimmingpool.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: bgektoth

Relaterede varer