Bærbare Cykel Kæde Renere Cykel Børster Scrubber Vaskes Af Bjerget Cykling Cleaning Kit Cykel Børster Udendørs Tilbehør
Bærbare Cykel Kæde Renere Cykel Børster Scrubber Vaskes Af Bjerget Cykling Cleaning Kit Cykel Børster Udendørs Tilbehør
Sku: w149977
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr17.67 kr44.24

Beskrivelse:

5pcs/Set Cykel Kæde Renere Skrubber Børster Bærbare Mountain MTB Cykel Vask Cykling Rengøring Cykel Reparation Vedligeholdelse af Værktøjer Tilbehør

Beskrivelse:

Alsidighed: Anvendes i forbindelse med alle typer af cykler, vores chain cleaner kan rengøre alle typer af cykel-kæder.Designet specielt til svinghjul, bare tilslutte cleaner til kæden, og derefter bruge pedalen til at dreje kæden.

Let at bruge: renere kan være fastspændt på kæde direkte uden at fjerne kæden fra cykel, og kæden kan gøres hurtigt og nemt med en kæde brush cleaner.Du skal blot fylde kammeret med rengøringsmiddel af dit valg.

Yde beskyttelse: De chain cleaner værktøj hjælper med at forhindre for tidlig nedslidning af transmissionssystemet og hjælper med at opretholde en glat, der kører, når du cykler, motorcykler og cykler.

Perfekt materiale: kæden børste cleaning tool er lavet af kraftig plast til at sikre, levetid, fremragende ydeevne.Enkel, grundig, roterbar skrubbe børste pakket ind i robust plastik holder kæden ren.

Specifikation:

Farve: Blå

Vægt: ca 300g

Kæden Skive Størrelse: 136*72*47mm

Instruktioner:

Første åbne låget, hælde diesel eller benzin, og derefter sætte kæden i, luk låget, og tænd den kæde, indtil kæden er ren!

Afløb diesel, tilsæt lidt rengøringsmiddel og blandes med vand, vask kæden igen, og tør kæden efter med en tør klud.

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

5 x Cykel Chain Cleaner Kits

Tags: xr kiggede 3d.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: MOJOYCE
  • Type: Tool Kits

Relaterede varer