AOLION Crossbody Rejse Taske med Spil Controller Stand Gamepad Skærm Indehaver
AOLION Crossbody Rejse Taske med Spil Controller Stand Gamepad Skærm Indehaver
Sku: w15081
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr106.02 kr179.68

Beskrivelse:

2 PC ' er, Elektronisk Tilbehør: 1 x Game Controller Stand & 1 x Crossbody Rejse Taske

1.Velegnet til de fleste moderne controllere og retro-controllere, der er perfekt til spil miljø, perfekt dit spil, underholdning område ved korrekt at organisere og visning af spil-controllere.

2.Det kan oplades og bruges på ethvert tidspunkt, og det kan også bruges som en stand for én-hånds-navigation dashboard.

3.Stabilitet: udlæg af controlleren har en stabil bundplade, når controlleren er ikke på det, vil det ikke vælter let.

4.Let at bruge: ingen behov for skruer og værktøj, rengøring og aftørring kan rense overfladen af Nintendo skifte beslag

[Pålidelig Beskyttelse] Med flere interne og eksterne lommer til at holde alt pænt gemt.lommen er designet til at holder din Switch og tilbehør fra chokerende, kollision og ridser, forhindrer unødvendige bevægelser.

[Stor Kapacitet] Det kan holde ting som Nintendo-Konsol Dock, Glæde-Con Greb og Tilbehør, Skifte, spil, kort, kabler, mobiltelefoner, pung, nøgler, og osv., og har nem adgang.

[Premium Materiale] Detaljer bestemme, kvalitet, lavet af vandtæt og slidstærkt materiale, der holder dine Tænder og andet tilbehør, trygt og sikkert

[Feber spil kort storage] Kan gemme 18 spil kassetter, blød plys indeni

[Portable håndtag design]et håndtag, er det let kan transporteres rundt, selv når den er fuldt lastet

Professionel for en ps5/ps4 skifte pro controller design, holder controllere perfekt centreret og afbalanceret til at holde controlleren, sikker mod ridser og slippe.Lavet til kompatible med en bred vifte af forskellige video game controllere

farve: sort

Materiale: plastik+ PVC nylon

størrelse:

Spil Controller Stand: 11x9.3x4.5cm

Crossbody Rejse Taske: 27x6x13.5cm

Pakkens Indhold:

1 x Game Controller Stand

1 x Crossbody Rejse Taske

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: cb190r, tastatur ps4, hdmi ps4 socket, joysticket smart tv, dækning af playstation 4, extremerate, spil til xbox, palle ps4, kontrol pc, disc spil.

  • Mærke: FGHGF
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatibel Mærke/Model: Ingen