Kreative Udendørs Fun & Sport Tegnefilm Dejlige Duck Formet Snowball Maker Klip Børn Udendørs Vinter, Sne, Sand Skimmel Værktøj
Kreative Udendørs Fun & Sport Tegnefilm Dejlige Duck Formet Snowball Maker Klip Børn Udendørs Vinter, Sne, Sand Skimmel Værktøj
Sku: w152712
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr3.94 kr7.18

Beskrivelse:

Funktioner:

I tidligere snowball spil, snebolde blev trykket i hånden, og handsker skal fjernes for at stramme dem, så hænderne var koldt og koldt.

Nu er der dette produkt, ikke kun kan du ikke tage ud handsker, men også snowball er hurtig og god, sneboldkamp at være praktisk, for at sikre, at dine børn vinde et hundrede slag!

Ny type grøn giftfri plast værktøjer til sneboldkampe, fornuftig struktur design, god fleksibilitet, ikke kun lave snebolde hurtigt, men også mere smuk og ikke er bange for barnets små hænder, frosset, er en ny generation af børn til at vende tilbage til naturen, tilhører deres barndom væsentlige artefakter.

Mor og far eller deres børns venner, deltage i en sneboldkamp, afhente snowball klip, sætte den sne til en kugle og derefter smide det over og lege med hinanden.Det er endeløse sjov.

Specifikationer:

Materiale: Plastic

Størrelse: 34.3*9*6.7 cm/13.5*3.54*2.64"

Farve: Gul

Bemærkninger:

1. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

2. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

1 X Snowball Klip

Tags: xr jc forvarmer.

  • Størrelse: L
  • Type: Pocket, Multi-Værktøjer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer