(7,5 cm Længde) Engros Brude Rhinsten Pynt til Bryllup Kjole,Pandebånd,Skærf,X1-RAT2528
(7,5 cm Længde) Engros Brude Rhinsten Pynt til Bryllup Kjole,Pandebånd,Skærf,X1-RAT2528
Sku: w153048
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr1 376.42

Beskrivelse:

1) Hvis du har brug for store mængder, som er mere end Minimum For , velkommen til at sende os besked til at kræve en god pris. 2) Generelt vil det tage omkring 9-12 arbejdsdage til at behandle denne bestilling,kan du udvide vores behandling tidspunkt, hvor det næsten løber ud; 3) Brugerdefineret rækkefølge accepteret.Du er velkommen til at sende os Klart billede & Størrelse ,så vil vi citere for dig inden for 24 timer, Gratis Forsendelse, EMS-Landene : Rusland,Ukraine.DHL,Aramex Gratis levering-Lande (Ikke Fjerntliggende Område ) se billederne nedenfor :

Vær venlig at læse de detaljerede oplysninger som følgende før du placerer ordren.

Hvis du placerer ordrer,der betyder, at du har acquiescently aftalt med vores ordrer varsel nedenfor,mange tak for dit samarbejde.

Har en stor tid i vores butik.

For Meddelelsen:

1.Vi accepterer bulk ordrer og specialfremstillede ordrer.Enhver forespørgsel er du velkommen til at kontakte os,så vil vi sende dig et detaljeret tilbud inden for 24 timer.

2.Størrelser eller foranstaltninger for alle de elementer, der er ca foranstaltning af mennesker.Det er ude af kontrol, til at gøre præcis det samme punkt i hver enkelt ordre,men vi vil forsøge at gøre det BEDSTE for dig.

3.Bemærk venligst, at på grund af forskelle i fremstilling tid, kan der være vidde variationer i farver og vidde forskellige syning eller håndarbejde på produkter fra producenten,er dette uden for vores kontrol, og vil forsøge at gøre det så godt som muligt.

Forsendelse Bemærker. e:

1 Leveringstid:

Vær venlig ikke at dømme leveringstid som www.simonemoelle.dk vist,det er ikke korrekt.Generelt vil det tage 15-45 dage til forsendelse til de udviklede lande som HongKong Air Mail,China Air Mail, Post eller epacket.Det vil tage endnu 60 dage for forsendelse til nogle lande engang.Det er et universelt fænomen,hvis du ikke kan bære dette,skal du vælge DHL til forsendelse,det er mere hurtigere.

2 Express:

Generelt kan vi skibet med DHL.Men hvis din adresse er fjernt for DHL og du tog DHL-for forsendelse,kan vi skibet med de øvrige express company,såsom EMS,Fedex,TNT,Aramex eller UPS,bemærk venligst.

3 Incompleted Tracking Oplysninger:

Når du se, at der er ingen tracking oplysninger på www.simonemoelle.dk efter vi skibet ud din bestilling,bedes du behøver ikke bekymre dig.Tracking oplysninger kan ikke vises på www.simonemoelle.dk, når vi sender ordren.Generelt vil det tage omkring 3-10 arbejdsdage til at blive vist.Vær mere tålmodigt at vente på det,mange tak for dit samarbejde.

Feedback & Kontakt

1 Du MÅ IKKE forlade negativ eller neutral feedback, hvis du føler dig utilpas om vores serivce og produkter,kontakt os og vi vil gøre vores BEDSTE for at løse problemet med det samme til dig.

2 100% Tilfredshed Garanteret,at vi altid gør vores bedste for at yde den bedste service og produkter til vores kunder.For kommentarer eller feedback, bedes du kontakte os.

Garanti & Retur

1 Defekte varer skal returneres inden 14 dage fra leveringsdato.

2 Kun defekte produkt vil blive tilbudt ombytning eller butik kredit.

3 Vi forbeholder os ret til at afvise en returnering til vores grunde.

4 Køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost er et i enhver situation .

5 Vi vil ikke være ansvarlig over for kunden for eventuelle skader ud over det beløb, som kunden har faktisk betalt til os.

Katalog af Applikationer

Minimum Ordre : 20pcs;

( Kontakt os for Størrelse & Pris )

Katalog af Applique Trimning

( Kontakt os for Størrelse & Pris )

Opdatere...

Detaljer for Applique Trimning

Varmt Til At Bruge

Andre Pynt og Tilbehør

Tags: xr telefon cykel taske.

  • Farve Pearl Perler: Ingen
  • Mateiral: Glass Rhinestone;ABS Pearls;Brass Setting;Glass Beads;Organza Base
  • Unik Bruger: Home Decor, Skøjteløb, Mavedans, Dans, Bryllup, Ramme, Hårbånd
  • Mærke: YLPPUS-X
  • Model-Nummer: X1-RAT2528
  • Anvendelse: Jern
  • Stil: Stryg-På -
  • Farve Rhinestone: Crystal
  • Produkt Type: Patches
  • Technics: Beaded
  • Solgt af: Pc ' er
  • Størrelse: 6x7.5cm(Approx)
  • Brug for: Brude Tilbehør, Bridal Vinger og Tilbehør Kage Udsmykning osv.
  • Farve Frø Perler: sølv
  • Farve af Organza Base: Hvid
  • Farve Indstilling: sølv
  • Funktion: 3D, Håndlavet

Relaterede varer