To I Én Hund Uddannelse Klikkere Og Fløjte Dog Adfærd Clicker Træning Værktøj Med Stor Knap Med Bærestrop Ring
To I Én Hund Uddannelse Klikkere Og Fløjte Dog Adfærd Clicker Træning Værktøj Med Stor Knap Med Bærestrop Ring
Sku: w153229
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr3.75 kr5.59

Beskrivelse:

67180 HOT SALG

Funktioner:

1. Let at bruge: Kombinerer to af de mest populære hund uddannelse værktøjer; en klikkertræning og en fløjte, hvilket gør det til en vigtig træning produkt.Simpelt tryk på en knap med tydelig klikkende lyd.

2. Uddannelse resultat: klikkertræning er ikke kun for hunde, og det kan bruges til din kat, fugl og selv hest.Ikke kun træne den hund, men også den kat, fugl, kylling, får en ny adfærd, som at sidde, hente, rulle rundt, ligge ned.For effektiv pet uddannelse altid belønner med en godbid efter at klikke på.

3. Multifunktion: Kan bruges til at træne hunden grundlæggende lydighed, konsekvens er nøglen til lydighedstræning, og dette klikkertræning/fløjte combo give en standard cue, som fortæller din hund for at de udfører den korrekte adfærd.

4. Ergonomisk design: elastisk håndledsrem kan sikre klikket på din hånd fast, og gør, at du aldrig vil slippe det.Hunden træning klikkertræning er lille nok til at være i din palm, behagelig at holde.

5. Godt materiale: Lavet af PC plast klikkertræning.Lys-vægt og bærbart værktøj med en stor knap, behagelig at holde, er indbygget i rustfrit stål granatsplinter af mange gange trykket er ikke deformerede, holdbart og ikke rust, det vil udstedt et højt stabilt klik-og-klik stemme.

Beskrivelse:

Leveres med en elastisk håndled band, så du kan forlade det på dit håndled eller klip det til snor eller dine bukser.Praktisk at tage uden uddannelse.Videnskabelig metode til uddannelse dit kæledyr sikkert og nemt.

Specifikationer:

Fløjte størrelse: 7.5*3.5*2cm

Elastisk ring størrelse: 2.5*2,5 cm

Materiale: PC

Farve: sort whistle + gul ring

Type: Pet uddannelse værktøj

Pakke Inkluderet:

1 * Uddannelse Klikkere og Fløjte

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xr iphone dagstan sag.

  • Farve: sort whistle + gul ring
  • Elastisk ring størrelsen: For 2,5*2,5 cm
  • Model-Nummer: Uddannelse Klikkere og Fløjte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Pet uddannelse værktøj
  • Materiale: PC
  • Er Smart Enhed: No
  • Batteriets Levetid: 1-9 Timer
  • Fløjte størrelse: 7.5*3.5*2cm

Relaterede varer