Støvsuger Poser Kits til Vorwerk VK200 Poser,2 HEPA-Filtre,12 Freshener Duftende,Vakuum Udskiftning af Tilbehør
Støvsuger Poser Kits til Vorwerk VK200 Poser,2 HEPA-Filtre,12 Freshener Duftende,Vakuum Udskiftning af Tilbehør
Sku: w153953
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr164.17 kr304.00

Beskrivelse:

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Let at udskifte og holdbar.for Vorwerk VK200. For at få mest ud af det, du har brug for høj kvalitet håndtasker som vores.

Praktisk og komfortabel: Med sådan et kit, så du kan bruge den elf for måneder og har alt, hvad du har brug for.Når du bruger en støvsuger, den trold parfume i produktet vil sikre, at du lugte en meget behagelig duft.

Premium kvalitet: Disse høj kvalitet kompatibel tasker er lavet af høj-kvalitet 5-lag microfibers med ekstremt høj filtrerings kapacitet, så du har mulighed for at filtrere og opbevare alle støv perfekt, hvilket sikrer en perfekt opsamling af støv effekt.

Let at bruge: til At erstatte alle produkter, skal du bare åbne hoveddøren i stedet for at indsætte posen, inden du sætter den bag-formet parfume i de rum, der er forbeholdt det i posen vedhæftet fil.Takket være disse, kan du få alle de tasker og parfumer inden 6/12 måneder.

Materiale:Plastik+klud

farve:Hvid + grøn

Pakkens Indhold:

12 x Støvsuger Poser

2 sæt x parfume

2 x filtre

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr iphone smartphone.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)