Mini Bøf Pande Firkantet Pan Mini Bradepande Fisk Pan Grillet Fisk, Bøf På Grill-Støbejern Pan
Mini Bøf Pande Firkantet Pan Mini Bradepande Fisk Pan Grillet Fisk, Bøf På Grill-Støbejern Pan
Sku: w154390
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr82.63

Beskrivelse:

Emne: støbejerns grillpande

Størrelse: 20*14*3cm

Dybde: 13cm

Vægt ca: 1.45 kg

Gælder komfur Gas-komfur, induktion komfur, Lu Su komfur, elkedel, keramisk komfur, elkedel, strygejern, komfur, åben ild

Pls bemærk:Støbning produkter kan ikke garantere nøjagtig vægt, vil der være nogle fejl, standard vægt er gennemsnit af 10 produkt, vægt, størrelse er manuelt målt, kan der være 0-0.5 cm fejl

Funktioner:

1. Der er ingen kemiske non-stick belægning på overfladen af puljen kroppen.Kun den vegetabilske olie er sprøjtet på fabrikken for simple rust forebyggelse.

2. Den støbejerns gryde hældes i sandet forme og støbt af varmt metal, og puljen vil kroppen blive fedtet og glat, med brug af tid.

3. Efter brug, hvis der er vand plet på potten, bedes du tør og forsegle det for at undgå rust.

4, varme puljen vil medføre, at håndtaget til at varme op, skal du bruge det forsigtigt for at undgå forbrændinger

Madlavning og Vedligeholdelse

1) Kemisk renset potter og tør indersiden af potten gentagne gange med madolie for at holde olien i puljen til 5-10 timer før brug.

2) for at forhindre rust støbejern køkkengrej krop vil gælde med vegetabilsk olie under transport , er Det normalt, at sværtning i begyndelsen.det må ikke indeholde skadelige stoffer.

3) i begyndelsen af madlavning, skal du sørge for fuldt ud at varmen, før du sætter madolie, og så sætte mad efter olie varmes op.Undgå kolde pot kold olie.Du behøver ikke gøre stivelsesholdige fødevarer i begyndelsen kan opnå non-stick effekt i den senere fase.

4) Støbejern potterne er lavet af sand forme, og poleret i hånden.Kroppen i og ud af, har ikke været inde poleret, så vil overfladen ikke så glat som rustfrit stål og fin strygejern køkkenredskaber, så de færdige produkter kan danne uundgåelige trachom.Lavvandet gruber, disse er ikke-kvalitet problemer.

5) Efter brug, hvis der er vand plet på potten organ, skal du tørre det og opbevare den for at undgå rust.Effekten af anvendelse af vegetabilsk olie på overfladen er bedre.Hvis rust pls rense rust pletter først og derefter gentage første skridt.

Tags: xioomi note 7 dække solid.

  • Funktion: Øko-Venligt, Lager
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Metal Type: Støbejern
  • Materiale: Støbejern
  • Gældende Komfur: Generelle Brug for Gas og Induktion Komfur
  • Pander Type: Grill & Grill Pander
  • Wok type: Ikke-belægning
  • Type: Pander