Dust Cover Holder Til Host-Multi-funktion Varmeafledning støvtæt Net Hovedtelefoner Håndtag Rack Tilbehør Til Xbox-Udgaven X
Dust Cover Holder Til Host-Multi-funktion Varmeafledning støvtæt Net Hovedtelefoner Håndtag Rack Tilbehør Til Xbox-Udgaven X
Sku: w154683
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr23.77 kr33.94

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Varmeafledning hul: størrelsen af varmeafledning hul er bare ret, det er ikke nemt at falde ind i værten, fingrene er ikke let at komme til at sidde fast, og ydeevnen af den vært der er ikke påvirket.

2. Støvtæt og varmeafledning: Den fine varmeafledning mesh effektivt kan forhindre, at støv, mens sprede varmen og forlænge levetiden af værten.

3. Anti-fremmedlegemer: Den fine varmeafledning mesh holder fremmedlegemer på overfladen af støv dæksel og forhindrer fremmedlegemer i at falde ind i værten, som letter rengøring af værten.

4. Stabil og fast: støvdækslet og håndtere rammen er lavet i ABS materiale, som er stabilt og fast, ikke nem at bryde, og er fugt-bevis, rust-resistent og har lang levetid.

5. Storage rack: Spænde spillet håndtag på hullet af den støvhætte, som er stabil og solid; håndtaget rack er fuldt fastgjort.Design passer perfekt til din håndtag eller hovedtelefoner, så du behøver ikke at bekymre dig om det, der falder ud, hvilket sparer plads på skrivebordet og er smuk og generøs.

Beskrivelse:

Størrelsen af porer af støvhætten er den samme som for Serie S, og ventilationskanaler af den oprindelige konsol er forsænket fra alle sider til centrum, så støvtæt ramme ikke passer ind i ventilationshullerne af den oprindelige konsol helt, og den varmeafgivelse funktion ikke påvirkes.

Specifikationer:

Anvendelse: til Xbox-Serien X-konsol

Størrelse: 151*151*19.2 mm

Materiale: ABS materiale

Pakke Inkluderet:

1pc * Støv cover

2stk * Håndtere krog

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: kontrol xbox one s, joystick til xbox, case-kontrol xbox, en, gamepad trådløse xbox, for gamepad xbox, en, kontrol xbox, kontrol xbox one x, Xbox, for xbox-udgaven x, gamepad til xbox one x.

  • Størrelse: 151*151*19.2mm
  • Mærke: ONLENY
  • Materiale: ABS Materiale
  • Kompatibel Mærke/Model: Andre
  • Model-Nummer: Black
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)