Brown Wood Bead Krans Med Kvaster Rustik Bondehus Differentieret Skuffe Juledekorationer Naturlige Land Dekoration Håndværk
Brown Wood Bead Krans Med Kvaster Rustik Bondehus Differentieret Skuffe Juledekorationer Naturlige Land Dekoration Håndværk
Sku: w156658
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr48.56 kr72.52

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Materiale:Træ

Størrelse:længde 225CM/88.5 i

Farve:Brun

Mængde:1 x træ perle streng

Funktioner:

1.Denne garland vil tilføje den perfekte touch til din Bondegård, indretning!Den jute kvaster forbedre den rustikke og chic følelse.Deres klassiske gør dem til et perfekt supplement til næsten enhver indretning sæson og stil.

2.Dette rustik bondehus inspireret perle krans er lavet af naturlige træ perler og premium jute.Perlerne er længden 225CM/88.5 i.Alle de store naturlige elementer kan tilføje tekstur og sødme til enhver bondegård inspireret værelses eller hjem.

3.Eksklusiv design af store perler til at gøre din krans skiller sig ud.Disse dekorative bondegård perler kan bringe karakter, charme og liv til ethvert rum,er en mantel dække, bordplade, juletræ, lagdelte bakke med smukke dekorationer, så dine små dekorationer et nyt udseende.

4. Ligesom alle vores guirlander, træ-perler er håndmalede, kvaster er høstet i hånden og hængte sammen for at skabe en smuk krans.Hver krans er kærligt udformet i håb om, at du vil elske at hylde og accenting dit hjem i Julen ferie med dem så meget som vi gør.

5.Rustik træ-perler symboliserer fred og tro.Velegnet til børnehave,soveværelse,stue,spisestue,sovesal,galleri,fødselsdag,Påske,Jul osv til gave udveksling,men også kan bruges som et billede baggrund for familie eller børn.

Pakke inkluderet:

1 x Træ perle streng

Bemærk:

Størrelsen af den manuelle måling kan have nogle fejl, det er inden for det interval på ±1 cm, den faktiske størrelse skal være underlagt den faktiske objekt.

På grund af forskellig belysning og optageforholdene, farven på billedet kan variere fra det faktiske produkt.Der henvises til det faktiske produkt.

Tags: xr oprindelige prikkede sag.

  • Materiale: Træ
  • Stil: Moderne
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer