Grøntsager Og Frugt Husstand Køkken Multifunktionelle Chopper Mandoline Pålægsmaskine Gulerødder Køkken Tilbehør QW
Grøntsager Og Frugt Husstand Køkken Multifunktionelle Chopper Mandoline Pålægsmaskine Gulerødder Køkken Tilbehør QW
Sku: w157060
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr26.31 kr43.86

Beskrivelse:

produkt beskrivelse: Er du træt af makulering i køkkenet forberedelse?Vegetabilsk cutter kan give dig en afslappet livsstil!Vegetabilsk kuttere udskifte knivene og hjælpe dig med at skære glat.Du kan skære mad tyndt som en kok.En af de bedste gaver til venner og familie. 8 Multifunktionelle grøntsager med hånd vagter.Den skærende kniv er mere praktisk, og den mad vil ikke gøre ondt.Den kraftfulde opbevaringsboks-bunden af mad beholder indehaveren kan holde alle de skiver, snavs og nedskæringer for at holde køkkenet pænt.Bemærk:

Rens og vask de køkkenkniv straks efter brug, og tør derefter vegetabilske restprodukter.Brug ikke vand på over 60 grader til rengøring.Bladet på kniven er meget skarp.Ikke den kniv med dine fingre.Brug beskyttelseshandsker, når der skæres.Vegetabilsk cutter er et ikke-elektrisk køkkenredskab, der kan bruges overalt.

Det er, som også er nyttige udenfor køkkenet, som det er i køkkenet.Brugt i camping, grill eller et sted du kan lide, det er meget velegnet til brug uden elektricitet.

Helt sikker, nem at bruge og rengøre den vegetabilske cutter.

Indeholdt:

1 x mad beholder

Tags: rivejern manual, chopper for vegetabilske, skrællekniv kartoffel, løg slicer, rivejern shredder, ingefær rivejern, veget, rivejern slicer, frugt værktøj, rivejern kartoffel.

  • Materiale: Metal
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Frugt & Grøntsager Værktøjer Type: Rivejern
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: CE / EU, CIQ