Proptrækker Praktiske indretning af rummet bar Baren Er Udstyret Med Gamle Bronz E Oplukker Som Standard 2021 ny
Proptrækker Praktiske indretning af rummet bar Baren Er Udstyret Med Gamle Bronz E Oplukker Som Standard 2021 ny
Sku: w157228
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr38.07 kr63.49

Beskrivelse:

FLAS E-OPENER vægbeslag Cas-t Bronz e Skulptur: Den Goddes s

Produkt beskrivelse:

🍾【PROBLEMFRI ÅBNING】—Ikke mere at bekymre sig om messy gulve af spredning flaske caps.Denne nyhed øl oplukker gaver for øl-elskere eller kvinder kan fange den fælles landbrugspolitik, så snart du trykker øverst til off.

🍾【En OPLUKKER til AT styre DEM ALLE】—vægmonteret oplukker er mere end dit gennemsnitlige oplukker.Tak til de to neodym-magneter indeni, din party gæsterne vil ikke længere kuld deres caps overalt!Bare åbn flasken og se den fælles landbrugspolitik snap tilbage til væggen!

🍾【PERFEKT TIL udendørs, PERFEKT TIL INDE】—Bar-Stil Oplukker har noget problem med at bliver monteret på din udendørs terrasse, eller din foretrukne indendørs spot.Det ikke kun er udstyret med en stilfuld, dekorative design, men er også rustfri!

🍾【MONTERINGSBESLAG MEDFØLGER】—Du har ingen undskyldning for ikke at montere din bar-stil oplukker på væggen til højre, når du modtager det.Med magnetisk montering på dit køleskab eller enhver metal overflade.Eller du kan bruge srews medtaget for at montere den hvor som helst du vil.Kun har brug for en hånd til at tag hætten din øl i en anden og nyde din øl eller sodavand tid!

🍾【PASSE PERFEKT ind i ENHVER INDRETNING】—Denne top personlige gaver kan tilføje en stilfuld rustik farve til din mand hule, hjem, bar, køkken, køleskab, terrasse eller en hytte.Absolut et must have bar tilbehør til din familie med voksne, bror eller bedste venner.Du kan ikke glip af dette øl åbner for kontor gaver.Perfekt til Groomsmen Gaver, Fars Dag, Housewarming, Secret Santa, Valentines, Jubilæum, Fødselsdag Gaver, eller enhver anden speciel lejlighed!

Produkt-indhold: Oplukker *1

Tags: xr iphone opladning.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Oplukkere Type: Oplukkere
  • Model-Nummer: Oplukkere
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Type: Oplukkere
  • Metal Type: Kulstof Stål

Relaterede varer