Bil-LED-Lampe Ekstra Høj Bremse Stopper Tredje Høje Mount Warning blinklyset Til Nissan X-trail T31 2008 2009 2010-2013
Bil-LED-Lampe Ekstra Høj Bremse Stopper Tredje Høje Mount Warning blinklyset Til Nissan X-trail T31 2008 2009 2010-2013
Sku: w157354
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr173.45 kr309.72

Beskrivelse:

Specifikation:

Type: Bageste Tredje Stoplygte Stop Lampe

Materiale: Plastik og Metal

Lys Farve: Rød

Spænding: 12V

Funktion:

Anvendes til sidemarkeringslys eller identifikation bremse , stop, dreje, & hale lys.

Lyset bar del er vejrbestandig,Nem at bruge.

Nem installation.Ingen instruktion, der er inkluderet.

Montering:

Til Nissan X-trail T31 Xtrail 08-13

Bemærk:

1.Vi leverer klare billeder, målinger, hvor det er muligt.Check venligst så meget som muligt for at gøre sikker på, at varen er den ene, som du har brug for.

2.Lad 0.5-1 cm forskel på grund af manuel måling.(1inch=2.54 cm)

3.Der er ingen instruktioner inkluderet i dette kit.Hvis du ønsker at vide, hvordan du kan bruge eller installere den,bedes du kontakte os via e-Mail.Vi vil hjælpe så meget som muligt.

4.Farven af det faktiske elementer, der kan være lidt forskellige fra notering billeder på grund af forskellige edb-skærm, tak for din forståelse.

Pakken Indeholder:

1 x Bagerste Tredje stoplygte Stop Lampe

Når du placerer en ordre, bedes du vælge en forsendelses måde, og betaler for ordren, herunder forsendelses omkostninger.Vi vil sende varer så hurtigt som muligt.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke den tid, du får pakken.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage-feeds, told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Tags: fluens led, bil-tasten peugeot 308 sw, stop, bremse led strip, led stop, fiat injector, audi led strip, corolla led, igen, citroen c4 picasso skærm.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: Ingen
  • Mærke: PDQ