Silikone Køkken Piskeris,10 Tommer Silikone Egg Beater Piskeris, Meget Robust Køkken Wire Ballon 600ºF varmeandige
Silikone Køkken Piskeris,10 Tommer Silikone Egg Beater Piskeris, Meget Robust Køkken Wire Ballon 600ºF varmeandige
Sku: w158801
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr15.51 kr24.28

Beskrivelse:

Silikone Køkken Piskeris,10 Tommer Silikone Egg Beater Piskeris, Meget Robust Køkken Wire Ballon 600ºF varmebestandige

[Premium Kvalitet Silikone Piskeris]-Professionelt redskab piskeris sæt er lavet af høj kvalitet holdbart Silikone med rustfri stål håndtag og bruge meget blanke behandling metode til at bringe den dobbelte rust modstand beskyttelse af rustfrit stål.

[Ergonomisk Handlel]- Køkken silikone piskeris med unikt design:10 tommer med 10 wire konstruktion, der passer til hverdagen.10 wire bedre robust og 10 tommer størrelse blive sat i en mindre skål uden at vælte ud af det ,håndtaget er lys nok til at undgå dette.

[Sikkert og Sundt for Din Familie]-Silikone ballon piskeris er rustfrie, non stick og nem at rengøre.Tåler opvaskemaskine!Rustfrit stål ender mulighed for let at hænge på enhver krog i dit køkken, der giver mulighed for nem opbevaring.Et must-have for hjem kokke og restaurant kokke.

[Blive Inspireret til At Elske Madlavning]-Din nye smarte silikone Silikone Egg Beater Piskeris vil være sådan en fornøjelse at bruge, så du vil snart være at skabe himmelske retter til venner og familie.Også vores redskaber er en populære bryllup og housewarming gave, samt en gave for dem, der elsker kvalitet, køkken produkter.

[Stor Gave]-Vi er dedikerede til at forbedre din dinning oplevelse.Det moderne køkken ballon piskeris er perfekt til hverdag, restaurant, hotel, catering, fest eller fællesskabet.Og også den perfekte gave valg til bryllup, nyt hus, eller jul

Farve:sort

Materiale:Rustfrit stål + silikone

Størrelse:25 x 6 x 6 cm

Pakkens Indhold:

1 x Mixer

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr telefonen tilfælde initialer steph.

  • Farve: pink
  • Anbefaler Alder: 7-12y, 12+y, 18+
  • Materiale: Plast, BOMULD Polyester
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)