Børn oppustelige swimmingpool Oppustelige Pool Oppustelige Svømning For Børn Baby Buksetrold SummerBlow Op плавательный бассейн
Børn oppustelige swimmingpool Oppustelige Pool Oppustelige Svømning For Børn Baby Buksetrold SummerBlow Op плавательный бассейн
Sku: w160850
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr30.13 kr60.25

Beskrivelse:

Oppustelige Pool Oppustelige Svømning for Børn Baby Buksetrold Sommeren Blæse Op

Funktion :

Bunden er nem at puste op med separate ventiler, modstå ekstra vægt og samtidig forhindre luft lækage.Kan du blæse det op i flere minutter med luft pumpe (Ikke inkluderet).

【Premium Materialer og Stærke Struktur】: Vedtage en miljøvenlig og ultra-høj standard PVC-materialer for direkte kontakt-til-hud produkter med 0,2 mm tykkelse, som er 50% tykkere end de fleste på markedet, reducere risikoen for punkteringer og sikrer en lang levetid.

【Hurtigt, Vand, Afløb & Sammenklappelig】: Indbygget med en bundprop i bunden af swimmingpoolen, afløb, vand i flere minutter.Deflatere swimmingpool og rense via pæn klud tørrer.Fold at opbevare, når den ikke er i brug.

【Glade Børn Sammen】:68x18cm Oppustelige størrelse anbefales, 3 børn til at elske at plaske pool party i baghaven.Anti-skid design af nederste og inderste centrum stødpude, til at sikre sikkerhed og komfort af din baby.Meget blød og sikker for din baby, har et stort badekar tid.

【Cool Sommer & Multipel Bruger】: Optimal for dit barn, der elsker at lege i vandet.Lad barnet nyde vand sjov og køle af i den kommende sommer med denne blow up swimmingpool.Også bruges som en ball pit eller en sandkasse til børnene.Optimal til indendørs, on-the-go badning og til stranden!

Pakke Indhold:

1 x Oppustelige Swimmingpool

Tags: lille swimmingpool, swimmingpool rektangulær, svømning i pool, sikkerhedspuljen, spil pool, float swimmingpool, inflat swimmingpool, intex pool, barn swimmingpool, swimmingpool slide.

  • Type: Swimmingpool
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: 1