Hund I Huset Indretning Dog Plaques Venskab Træ-Vedhæng Independence Day Hangtag Runde Garland Dør Boards Hjem Hængende Indretning
Hund I Huset Indretning Dog Plaques Venskab Træ-Vedhæng Independence Day Hangtag Runde Garland Dør Boards Hjem Hængende Indretning
Sku: w162034
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr31.40 kr62.73

Beskrivelse:

Hund I Huset Indretning Dog Plaques Venskab Træ-Vedhæng Independence Day Hangtag Runde Garland Dør Boards Hjem Hængende Indretning

Bullet Punkter: 1、Eksklusive Design: hunden hus indretning bestyrelsen bruger blå og rød som den vigtigste farve, da farverne i det Amerikanske flag er rødt og blåt.Det udsøgte design vil aldrig ud af dato og er nem at dekorere dit kæledyr huset, gør det unikt på særlige dage.Dette er en udsøgt gave til din elskede kæledyr i feriesæsonen.

2、miljøvenlige Materialer: Træ-tegn er lavet af materialer af høj kvalitet og er 100% håndlavet.Materialet er øko-venligt og sikker, 100% helt nye og høj kvalitet, som er ikke-giftige, smagløs og udsøgt.

3、Passende Lejlighed: indretning skilt i træ kan være en dekorativ gave til piger eller venner om Uafhængighed Dag eller jubilæum.Udsmykningen af hytten til hunde vil skabe en festlig stemning på Independence Day.Det er søde piger avatarer, give dig en anderledes fornemmelse, og du kan tilbringe en ferie med dit kæledyr lykkeligt.

4、Gældende Interval: Du kan hænge det på den åbne pejs, og på væggen ved hoveddøren eller i stuen.Det kan bruges indendørs og udendørs, og er den perfekte dekoration.

5、at Skabe Atmosfære: En af disse sjove hunde tegn, der vises på den forreste dør er en sjov home decor.Hængende et par sådan hund dør skilte med det samme kan skabe en interessant stemning i ethvert rum.

Beskrivelse:

Denne hund, hus dekoration er meget søde og kan skabe en sjov stemning til din plads.Dette interessante tilbud er perfekt til at hænge på din køkkendør eller spisestue.Enhver, der ejer et laboratorium eller nogen pet vil finde det søde og humoristiske.Du kan også bruge disse sjove hunde indretning tegn på døren til at subtilt minde dine gæster og venner, at du er den hund ejer.At placere disse hunde dør skilte er en sjov måde at fremhæve dit rum og på samme tid vise din særlige forbindelse med dit kæledyr partner.

Specifikation:

Navn: Hund I Huset Er Indrettet I Træ Tegn

Vægt: ca 100g

Farve: rød

Størrelse: omkring 30*30*5cm/ 11.81*11.81*1.97 i

Packing Liste:

1* Dog House Udsmykning I Træ Tegn

2 *Dobbeltklæbende Tape

1*Sejlgarn

Bemærkninger:

1. På grund af forskellige displays og belysning effekter, den faktiske farve kan være lidt forskellig fra den viste farve på billede.Tak!

2. På grund af manuel måling, bedes du give en lille måling af afvigelse.

Tags: dør nummer moderne, bilen dog vedhæng, custom house tegn, brugerdefineret dør nummer, bil vedhæng, dør nummer plak, dog hænge, dog ornament, indretning hund, cirkel tegnet.

  • Størrelse: about 30*30*5cm/ 11.81*11.81*1.97in
  • Form: Runde
  • Model-Nummer: Dog House Udsmykning I Træ Tegn
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Wood;Wooden
  • Navn: Dog House Udsmykning I Træ Tegn
  • støtte: hele salg og drop shipping
  • Stil: Moderne
  • Farve: Rød