Mermaid brudekjoler sexy sweetheart cap ærmet backless Bride Dress hvid/elfenben Vestido De Noiva robe de mariage
Mermaid brudekjoler sexy sweetheart cap ærmet backless Bride Dress hvid/elfenben Vestido De Noiva robe de mariage
Sku: w162062
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr589.38 kr1 016.17

Beskrivelse:

Standard Størrelse Chart skræddersyet service, der tilbydes, omfatter størrelse, farve og del ændringer Gøre en brugerdefineret kjole er gratis,hvis du ønsker at lave en del ændringer, vil vi opkræve dig ekstra gebyr,bedes du venligst kontakte os, hvis du ønsker at gøre det!

Bemærkninger: 1. Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom slør, handsker, underkjole inde og så videre.Budgivning er kun for den kjole!Hvis du ønsker tilbehør, kontakt os venligst! 2. Vi foreslår, at du vælger kniplinger op, som er bedre til at tilpasse størrelsen til at passe din krop bedre. 3. Kjole kan gøres i en brugerdefineret størrelse, farve, design.Vi anbefaler stærkt, at du kan finde en professionel skrædder til at måle, for at du omhyggeligt følger de Brugerdefinerede mål Retningslinje før du køber en kjole online. 4. Det tøj, som vi har på lager, er alle standarder størrelse, fra størrelse 2 til 16. Vi har brug for 3~5 dage til at sende kjolen.Hvis du vil have os til at skræddersy denne kjole, det hele skræddersyet proces(fra den dato, vi modtager din betaling og målinger) vil tage 7-15 arbejdsdage(hasteordrer undtagen). 5. Før du placerer en ordre, bedes du læse alle vores lister omhyggeligt,hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Chiffon

Taft

Organza

Satin

Elastisk Vævet Satin

Mat Satin

Silke Som Satin

1.Model\'s Målinger

Fortæl os følgende oplysninger mindst: A=___cm___cm ,B=___cm___cm ,C=___cm___cm ,D=___cm___inches .E=___cm___inches F= ___cm___inches ,G=___cm___cm ,H=___cm___inches , I=___cm___inches ,J=___cm___inches Højde af sko=___cm___inches , Tilbage : _____ lynlås eller Corset uafgjort tilbage (Lace up back) Måle Guide for En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger.Før du bestiller et skræddersyet kjole fra www.simonemoelle.dk, vi på det kraftigste opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist.Her, vi\'ll viser dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem.Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end du tror!For de bedste resultater, skal du altid have dine målinger taget af en professionel lokal skrædder.

Du kan også se videoen.

Please don\'t tøve med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

A. PLS klik på "Køb Nu" knappen, når du afgiver bestilling, da det vil føre dig til at afslutte betaling, mens du kan efterlade en besked om målinger og farve.B.Spærrede er gratis, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner.Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

1. Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger. 2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

Transportøren Navn

Anslået Tid i Transit fra Kina til USA

Tracking Service

2-4 dage

dhl.com

2-4 dage

fedex.com

2-4 dage

ups.com

2-4 dage

tnt.com

5-10 dage

ems.kom.kn -

5-10 dage

ems.kom.kn -

Exchange & Retur 7 Dage | Ingen Risiko | Tilfredshed Garanti, har Vi en nem retur/bytte processen!Hvis du er ikke helt tilfreds med varen (herunder kvalitet problem, vi sendt en forkert størrelse,du valgte en forkert størrelse), kan Du returnere varen for en fuld refusion (ekskl forsendelsesomkostninger) Return & Exchange Krav Varen skal returneres med 7 dage efter accept af levering.indeholder farve som billeder .størrelsen 2-16. undtagen tilpassede farve / størrelse og Plus størrelse .Ingen Tilbagebetaling: Over 7 dage stadig ikke vendt tilbage.Ændring :kjole skal standard størrelse,vi kun acceptere sendt kjolen til os af Kina Post Luft Mial.Varerne skal være ubrugte og i original condtion, selv efter at prøvet på for pasform og størrelse.Ingen Tilbagebetaling: Slidt, Parfumeret, Ændret eller withoutthe oprindelige Brand & Etiketter.Ingen Tilbagebetaling: Custom-Made eller Plus Størrelse og Lavet til din Specifikation.Købere\' ansvar at betale returnere eller bytte porto.

Købere\' Retningslinje

1. Om Forsendelse: Når du placerer en ordre, vil vi tilbyde dig alle shipping metoder for dig at vælge, normalt vælger vi en sikker,hurtig og billig måde for dig og fortælle dig om den beregnede leveringstid.Men nogle gange kan vi ikke garantere at leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine produkter er kontrolleret.Normalt vil det ikke give told gebyrer og nogle andre ekstra gebyrer for dig, fordi vi vil skrive en lav værdi for pakken.Men nogle gange kan det ikke undgås, at de kan opkræve gebyrer på tidspunktet for levering, det er din pligt for import af produkter til dit land, så skal du opfylde deres pligter. 2.Hvordan til at vælge en underkjole Mange af bryllup kjoler har brug for et bryllup underkjole, som kan gøre den kjole meget mere charmerende , smuk og speciel.Hvis du har brug for de skjørt,kan du vælge den underkjole fra vores butik, og vi kan levere den kjole og underkjole til dig sammen, hvilket er praktisk og sparer os for en masse forsendelse gebyr for dig ,hvis du ikke er sikker på, hvilken en til at vælge , så kontakt os ,det er vores fornøjelse at hjælpe dig med at vælge den bedste for din kjole. 3.Dimensionering eller Passe Spørgsmål, Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet, at den er færdig kjole kan variere fra omkring +/- 1 cm i den angivne measuerments.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finder den kjole er ikke egnet for dig og har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte. 4. Farve Mismatch nogle gange vil der være farveforskelle på grund af de forskellige PC-skærm, belysning, baggrund, og nogle andre grunde, hvis du er meget meget streng i den farve, du cotnact os først, vi vil forsøge at opfylde dine krav.Til sidst, vi vil dig glad shopping på vores hjemmeside.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at sende e-mails til os.Vi vil forsøge at svare dig så hurtigt som muligt.Hvis du har nogen presserende ting, velkommen til at kontakte os: Navn: Edison

Tags: xs menstruation cup.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Oprindelsessted: Suzhou
  • Mærke: NoEnName_Null
  • For Gravide Kvinder: Ja
  • Brudekjole Stof: Blonder
  • Halsudskæring: Sweetheart
  • Silhuet: Mermaid/Trumpet
  • Talje: Naturlige
  • Dekoration: Blonder
  • Toget: Retten Tog
  • Ærme Længde(cm): Kort
  • Ærme Stil: Cap Sleeve
  • Element Type: Kjoler Til Bryllup
  • Model-Nummer: 20210530014
  • Med indbygget Bh: Ja
  • De Faktiske Billeder: No
  • Back Design: Backless
  • Kjoler Længde: Gulv-Længde

Relaterede varer