Silikone grydelapper med Justerbar Manchet, Ovn Mitt med Non-Slip Greb og Tykkere Liner, varmeandig,14.7 Tommer
Silikone grydelapper med Justerbar Manchet, Ovn Mitt med Non-Slip Greb og Tykkere Liner, varmeandig,14.7 Tommer
Sku: w163871
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr69.22 kr121.40

Beskrivelse:

[Unikke design] silikone handsker har justerbare manchetter til at forhindre handsker fra at falde.Egnet til forskellige arm størrelser.Textured silikone håndtag kan holde gryder og pander støt.Beskyttelse og komfort giver dig mulighed for at fokusere på din næste bagning mesterværk.

[Fortykket kanter og skrå manchetter] Silikone ovn handsker med ekstra tykke kanter og mere holdbare.På grund af den vinklede manchetter, det er egnet til forskellige arm-størrelser.Let at sætte på og tage af.

[Fødevaregodkendt og varmebestandighed] Vores silikone ovn handsker er lavet af bisphenol A-fri mad kvalitet materiale, der er resistente over for høj temperatur, pletter, ild og damp.Tyk bomuld foring giver varme og beskyttelse.Kan modstå et tryk på op til 500 Fahrenheit (ca 260 grader Celsius).Det hjælper med at beskytte dine hænder, når du håndterer indholdet af ovnen direkte.

[Ekstra lange og alsidige] 14.75-tommer manchetter beskytte hele underarmen og kan udvides til at øge dækningen.Når du bøje dine arme, de handsker som ikke vil samle-sørg for, at du er helt dækket, når du træder ind i ovnen for at bage, lave mad, eller grill.

[Nem at rengøre og opbevare] Vores innovative ovn handsker er nem at rengøre, vandtæt og smudsafvisende.Den tykke slimhinde har en hængende loop for nem opbevaring.

farve:Rød / Sort / Grå / Blå

Materiale:Silica gel

størrelse:37 x 14cm

Pakkens Indhold:

2 x grydelapper

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: yzf r15 2017 håndtag.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Waffle
  • Brug: Ovn
  • Model-Nummer: Grydelapper
  • Materiale: silikone
  • Design: Skridsikker