Grafikkort Udvidelse Kabel-16x Bundkort Til 009s Forlængelse Kort Plus Nye Grafik Kort 8 Adapter Ver00 Kondensator Plus K4A1
Grafikkort Udvidelse Kabel-16x Bundkort Til 009s Forlængelse Kort Plus Nye Grafik Kort 8 Adapter Ver00 Kondensator Plus K4A1
Sku: w164344
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr30.57 kr50.15

Beskrivelse:

Funktioner:

1: VER009S bruger 8 solide kondensatorer og en spændingsregulator IC at gøre grafikkort, mere stabil og mere sikker på at stikket til bundkortet.

2: ved at Tilføje to LED-indikatorer, der gør det nemmere at opdage eventuelle fejl!

3: Den nyligt vedtagne adapterkort integrerer en 6PIN power port, som løser problemet med eksterne netledninger!Netledningen direkte bruger en mere stabil energikilde til at lave den grafik kort uafhængig af bundkort fra bundkortet, og derved mindske den byrde på bundkortet til at acceptere flere grafikkort.

4: grafik-kort slot, bruger de originale importeret stik, og grafikkortet er i god kontakt med stik.

5: USB-kabel med multi-lag afskærmet ledning kan sluttes til 3M uden at dæmpe signalet.

6: USB-kablet er blød og stabil, let at spore, og grafikkortet kan placeres frit.

7: slot med fastsættelse spænde gør det nemmere at fjerne og ordne grafikkortet, og grafikkortet ikke falder ud af holderen.

8: Denne udvidelse kabel bruges til bundkortet PCI-E slot (1X, 2X, 4X, 8X, 16X).Bemærk stikket i netledningen, når du bruger det.Når den sættes i PCI-E forlængerledning, skal du sørge for at fjerne computerens ledning stik, og være opmærksom på de forholdsregler, når du bruger det!

Den nydesignede 1X, 2X, 4X, 8X, 16X er kompatible (1-16X og 16-16X kan bruges), kredsløb PCI-E-adapter er udgivet for nylig, som er mere sikker, mere effektiv og mere praktisk.

Pakken indeholder:

1 PCI-E 16X bundkort

1 PCI-E 1X lille bord

1 15 BENS at 6PIN netledningen

1 x 60 cm USB 3.0 forlængerkabel

På grund af det parti, bundkortet farve, spænde, USB-kabel, osv.der kan være lidt forskellige fra det billede,

Tak for din støtte!Velkommen til at købe fra os!Der er så mange nyttige og billige element i vores butik.Velkommen til at besøge.Håber du har en dejlig dag!

Tags: xr psykologi.

  • Certificering: Ingen
  • Type: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)