1 Sæt Vintage PU Læder Kærlighed Hjerte ShapeBookmarks For Book Mini-Hjørnet MarkerBookmark For Læseren Lærer Papirvarer Gave
1 Sæt Vintage PU Læder Kærlighed Hjerte ShapeBookmarks For Book Mini-Hjørnet MarkerBookmark For Læseren Lærer Papirvarer Gave
Sku: w165665
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr31.84 kr75.89

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、håndlavet Produkt: Vores side cornerbookmarks er syet med fuld-grain læder.Den håndlavede håndværk er fremragende, og touch er blød og behagelig.Efter brug i en periode af tid, thebookmarks vil vise en smuk og har en antik grøn farve, som kan vise gode læsevaner.

2、Retro og Attraktive: hjerte-formede og har en antik-farvet læder stil design er retro og attraktive, hvilket kan skabe en rolig og blid læsning atmosfære for dig.

3、Praktisk Funktion: Bare skubbe dine foretrukne sider i dette personlige manual læsning bog markør for at hjælpe med at registrere din læsning proces, markere dine foretrukne kapitler og dekorere din bog.

4、Betænksom Gave: Vores læder hjerte-shapedbookmarks kan tjene mennesker i lang tid og er velegnet til at sende til en bog fans, studerende, læsere, lærere, medarbejdere, osv.De kan også bruges som et godt supplement til klasseværelset belønninger.

5、Pakke Indhold: Nok til at opfylde din daglige brug, egnet til optagelse af det sted, du læser sidste gang.

Specifikation:

Materiale: læder

Størrelse: 8*4cm/3.15*1.57 i

Packing Liste:

CornerBookmark*6

Bemærk:

1. På grund af manuel måling, kan der være en størrelse tolerance.

2. På grund af den indflydelse af lys i billedet, den farve, der vises i billedet er lidt anderledes, hvilket er uundgåeligt, jeg håber du kan forstå!

Tags: 3d-bogmærke, bogen, elsker man, book mark, bogmærke til bøger, jeg elsker dig, 3d stereo bogmærke, sac, tidende læder, book elskende venner, kærlighed sac.

  • Materiale: Læder, PU
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: bogmærke

Relaterede varer