Kreative håndlavet Rund Tromle Små Fisk Chopstick Holderen Spisepind Pude Køkken Spisepinde Hvile Hotel Service
Kreative håndlavet Rund Tromle Små Fisk Chopstick Holderen Spisepind Pude Køkken Spisepinde Hvile Hotel Service
Sku: w166881
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr40.55 kr57.97

Beskrivelse:

Materiale: Bai Nan

Specifikation: 8*2,5 cm

Gram vægt: ca 5g

★Træ produkter er forskellige fra almindelige produkter.De er vokset fra jorden, med en stærk gæstfrihed, giver dig mulighed for at opleve det sjove for at nyde mad!

★Hvert træ produktet er taget fra forskellige dele af træ, træ og poleret manuelt, med små forskelle i træ, korn, farve, vægt, og specifikationer.

1. Om rengøring af træ produkter

For nyligt købt træ-produkter, anbefaler vi, at du forsøger ikke at koge eller skolde dem i kogende vand, da dette vil nemt skade log struktur og høj grad forkorte livet af træ skål.Når du bruger træ-produkter, anbefaler vi generelt at suge dem i saltet vand i ca 3-4 timer, og rengør dem, der normalt!Efter rengøring skal overfladen af træ-produkter har nogle rå følelse.Dette er normalt.Da antallet af gange af brug øges, spisepinde vil også blive glat.

2. Hvordan til at gøre træ produkter lyse

Hvis du ønsker at gøre det træ struktur af træ produkter smuk, kan du vaske og tørre efter iblødsætning i salt vand, og derefter bruge madolie, let at smøre overfladen af træet produkter med olie, og lad dem tørre i 12 timer.Lad logs drink Fods olie, såsom træ produkter er holdbare og smukke!

3. Problemer, der har brug for at være opmærksom på i brugen

Det kan desinficeres med ozon-lag af en desinfektion kabinet.For ikke-ozon til desinfektion, kan det være dyppet i varmt saltet vand i ca 3 timer, og derefter rengøres normalt, og det kan være tørret i en ventileret, tørt sted.Bemærk venligst, at du ikke kan bruge nogen af høj temperatur elektriske apparater såsom desinfektion frysere, mikrobølgeovne osv., og ikke kan placeres ved siden af radiator eller udsat for solen.

4. Om farve forskel

Træ er et naturligt genereret materiale.Der er forskelle i farve og tekstur.I modsætning til maskiner, som kan være nøjagtig den samme.Træ har sin egen struktur.Forskellige teksturer vil også have farveforskelle.Spørg ikke til det med et perfekt syn.De hører alle til den normale vækst af logs.Fænomen, venner, der kræver perfektion tyder på, at skyde omhyggeligt.

5. Om maling

For spiselige woodware, lak kan reducere skader forårsaget af friktion.Det er lak på, at moderne sociale familier, der forfølger begrebet natur-og miljøbeskyttelse.Du kan tjekke filen på hjemmesiden, hvis du har brug for maling testrapporten.

Tags: cake drum, tromle af stål, drum rack, bongo tromme, tromle til salg, bass drum, hænge pan, Tromle, Drum Pad, drum roland.

  • Materiale: Træ
  • Item No.: 6kj0053
  • Produkt Kategori: spisepinde hvile
  • Stel Type: Porcelæn Sæt
  • Specifikation: 8*2,5 cm
  • Model-Nummer: spisepinde hvile
  • Produktion: spisepinde hvile
  • Farve: Små runde fisk spisepinde hvile
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)