Foldbare Silikone Cup Bærbare Mad-grade Silikone Teleskopisk Drikke Sammenklappelig Kop Kaffe Krus til Camping, Rejser, Sport
Foldbare Silikone Cup Bærbare Mad-grade Silikone Teleskopisk Drikke Sammenklappelig Kop Kaffe Krus til Camping, Rejser, Sport
Sku: w167961
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr58.22 kr84.34

Beskrivelse:

Funktioner:

Udsøgte detaljer

Du kan trykke på flasken for nemt at fjerne hætten.Basen vedtager en cirkulær design for at øge stabiliteten.Den skjald-bevis shell kan isolere varmen i kogende vand.

Mad-grade silikone

Dette folde kop er lavet af mad-grade silikone materiale, som er sikker for babyer at bruge.Silikone materiale har en høj slidstyrke, så babyer kan bide.

Nem at rengøre

Den mad-grade silikone materiale er meget hygiejnisk og har en glat udseende.Ingen pletter på ydersiden.Det er meget let at rengøre.

Folding design

Denne quilt vedtager en sammenfoldelig design, som tager en lille plads og er bekvemt for dig at bære rundt på.Den indre struktur er stram, og det vil ikke lække vand.

Holdbar

Selv om silikone-materiale, der er blødt, det er faktisk ikke let at bryde sammen.Silikone er modstandsdygtig over for slid og høj-temperatur resistent, som er holdbar.

Specifikationer:

Konto type: Folde-cup

Materiale: Silikone+PP

Farve: Pink

Antal: 1 stk

Kapacitet: 550ml

Emne størrelse: 8.5*15cm/3.34*5.9 tommer(D*H)(udfoldet)

Emne størrelse: 8.5*6,5 cm/3.34*2.55 tommer(D*H)(foldet)

Vægt: 150g/5.29 oz

Package:

1*Folde kop

1*Halm

1*Pakke box

Tags: yzee øge herre sneakers.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kapacitet: 501mL-600mL