Blinker IPL Permanent hårfjerning Kit Hjem Smertefri Professionel Hair Remover-Enhed
Blinker IPL Permanent hårfjerning Kit Hjem Smertefri Professionel Hair Remover-Enhed
Sku: w168937
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr255.00 kr359.17

Beskrivelse:

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[9 ENERGI NIVEAUER] Vores hair removal er 9 justerbar strøm indstillinger, der passer til din hud tone eller følsomhed i huden.IPL hårfjerning håndsæt kan bruges på enhver del af kroppen (herunder dit Ansigt)på bare et par minutter, og alle fra komfort af dit eget hjem!

[OPGRADERE 999,999 Blinker]Opgraderet 999,999 blinker hårfjerning, er den maksimale værdi nogensinde for en livslang tid.du kan tage den med hvor som helst og når som helst for at få de samme hårfjerning effekt som skønhedssalonen.lagring af din tid og penge!

[PERMANENT HAIR REMOVAL]IPL hårfjerning enhed bryder den cyklus af hår genvækst.Resultatet er permanent fjernelse af hår og glat hud.Synlige resultater på blot et par sessioner.

[SIKKERT AT BRUGE. Vi har tilpasset teknologi til sikker brug i komfort af dit eget hjem.Princippet er at udlede en stærk puls og blive absorberet af hårsækken, og derved skader hårsækken og opnå permanent hårfjerning.Det udsender et varmt lys og ubehag niveauer er meget minimal.Det er meget blid, især for første gang brugere eller til behandling af følsomme områder, såsom ansigt eller bikinilinje.

BEHANDLINGSPERIODEN /TIDSPLAN

Hårfjerning effekten vil være meget klarere efter 8-12 ugers brug, Producenten anbefalede brug er én gang i hver 3-5 dage i en måned, efter at huden situation:

Fase 1: Vækst - Pigmenter i hårsækkene er absorberet som håret vokser.

Fase 2: Nedbrydning - Håret bliver svage og tyk, En over halvdelen af dem ikke vokse længere på bare 4 uger, hvilket resulterer i en glat og hår-fri hud.

Fase 3: Konsolidering - Efter den 8. uge, kan du have glat permanent hud, vil du aldrig bekymre dig om noget stædig og pinligt uønsket hår.

Farve:Pink

Materiale:ABS

Størrelse:16x9cm

Pakkens Indhold:

1* Hair Remover-Enhed

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr marketing.

  • Mærke: Surker
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Power type: elektrisk
  • Certificering: Ingen
  • Bruger: Bikini