Multi-Vinkel Måling Hersker 12-Fold Aluminium Legering Hersker Fliser Åbning Locator Vinkel Måling Redskab For Bygherrer, Håndværkere Værktøj
Multi-Vinkel Måling Hersker 12-Fold Aluminium Legering Hersker Fliser Åbning Locator Vinkel Måling Redskab For Bygherrer, Håndværkere Værktøj
Sku: w169587
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr103.47 kr175.36

Beskrivelse:

Bullet punkter:

1. Denne multi-vinkel måling af linealen er lavet af høj kvalitet aluminium, vil ikke bøje og rust, og er mere holdbart end plast.Den lodrette hul positionering hoved er stærkere end den 5-hul positionering hoved, og det er ikke let at falde ud.Sige farvel til værktøjer, der er lette at falde ned og bryde.

2. High-definition, høj-præcisions vægte er meget slidstærke og kan bruges i lang tid, uden at bekymre sig om korrosion.Andre herskere vil ikke slides på grund af lang sigt kalibrering.Den digitale hersker altid holdt på linealen og har to visninger: metriske og britiske systemer, som er meget velegnet til præcision, vinkel måling.

3. Den opgraderede multi-vinkel måling af linealen kan frit deforme og anvendes i en række forskellige måder.Multi-vinkel måling lineal har 12 straightedges og 12 metal knapper, som kan foldes og justeres frit.De kan omdannes til 2 6-segment folde herskere.Brug dem til at måle vinkler hurtigt, nemt og præcist, som kan hjælpe dig til at præcist at måle vinkler i en nem og hurtig måde.

4. Sættet indeholder: multi-vinkel måling af linealen er udstyret med 2 sæt af fliser åbning og placering enheder i fem størrelser af 75mm/55mm/45mm/40 mm/25 mm.Metallet skal justeres, når du bruger figurer.Drej til den ønskede værdi, og derefter låse den.Installer derefter en lineal på det materiale, der skal skæres, du hurtigt kan trække størrelse og snit, som ikke kun sparer værdifuld tid, men også forbedrer effektiviteten og produktiviteten.

5. Bred vifte af anvendelser: Velegnet for tømrer -, mursten, fliser, træ, glas, sten -, laminat -, bygge-og anlægsprojekter, osv.Det er også det bedste valg til fødselsdag gaver, ferie, gaver, fædre, kærester eller dem i har brug for!

Beskrivelser:

Materiale: Aluminium, PP

Størrelse: total længde 200cm/78.7 tommer

Skala: metriske og britiske

Pakke inkluderet:

1*12 Fold Positionering Lineal

Tags: mønster lineal, lineal værktøj, en lineal, metal vinkelmåler, hjørne lineal, multi-funktion lineal, aluminium lineal, vinkel måling multi lineal, fliser værktøj, netflix.

  • Model-Nummer: 12 Fold Positionering Lineal
  • Mærke: AUKUK
  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning
  • Certificering: CE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)