2-Lags Rullende Køleskab Arrangør Bakker Sodavand Storage Rack Container Drink Drikkevare Dispenser for Fryser
2-Lags Rullende Køleskab Arrangør Bakker Sodavand Storage Rack Container Drink Drikkevare Dispenser for Fryser
Sku: w170264
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr105.19 kr142.18

Beskrivelse:

Opbevaring Gjort Let Gemme dine drikkevarer og fødevarer, holde dit køleskab organiseret og pæn.Alt du behøver er et køleskab kan arrangøren.Det er et perfekt hjem til din sodavand drikkevarer, grøntsager, frugt og dåsemad.

Tyngdekraften glideslidsen For Nem Udlevering - Vinklet hylder holde punkter rullende til forsiden (gravity feed) for hurtig og nem udlevering; De dåser, der vil rulle ned fra den øverste hylde til bund, så de er hurtige og nemme at få adgang til Denne funktion gør det også nemt at sikre, at du bruger ældre elementer først.

Unikke Designs - Hensynsfuld for dit liv.Du kan få fat i dine gemte elementer i holderen dispensere på et øjeblik, ved den klare og synlige design.Den åbne top design med glatte runde kant bringe mere komfort for din opbevaring og forhindre dig i at ridse.Non-slip kamme holde dine gemte elementer stabil og velorganiseret.

Sikre Materialer med Premium - Kvalitet, Robust og beroligende, at din bedste valg.Lavet af høj kvalitet plast og BPA-fri holdbar polyethylen materiale, kan arrangøren for pantry er helt indbrudssikret for en lang-varig brug.

Gå glip af Assistent til Dit Hjem - Ikke blot køleskab kan arrangøren give dig en mere organiseret køleskab, men det er også en fremragende assistent for din søde hjem.Læg det ind i dit køkken, spisekammer skab, skab, håndværk værelse, tøjvask, bryggers, badeværelse, RV, camper og overalt, hvor du ønsker at gemme og rydde op, ville du blive overrasket af sine mange fordele.Kom og prøv det!

Navn: Køleskab Dåser Organizer

størrelse:34x13.5x15.3cm

Materiale:PET

farve:transparent

Pakkens Indhold:

1 x Køleskab Arrangør Bakker

/

2 x Køleskab Arrangør Bakker

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xiro xplorer 5200.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: KÆLEDYR+PE