Billige Smart Digi Hotel Lock Maskine Biometriske Pris Nøglefri Sikkerhed i Hjemmet LC901
Billige Smart Digi Hotel Lock Maskine Biometriske Pris Nøglefri Sikkerhed i Hjemmet LC901
Sku: w170516
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr1 350.24 kr1 436.42

Beskrivelse:

Billige Smart Digi Hotel Lock Maskine Biometriske Pris Nøglefri Sikkerhed i Hjemmet LC901

Indledning

HF-LC901

Den intelligente hotel lock system tilbyder standalone løsning til at opfylde hotel ' s krav om sikkerhed og management, som har 13,56 MHz-kort teknologi og hotel management software.Den stil og farve lås, som passer til enhver type af hotel.Med hotel management software, hoteller kan udføre væsentlige ledelsesmæssige opgaver hurtigt og nemt med minimal træning.Kroppen af-lås er lavet af zink legering, der er stærk nok til at beskytte systemet mod nogen væsentlig uden for indflydelse.Låsen er drevet af fire højkapacitets alkaliske AA-batterier, der kan vare op til 20.000 oplåsning af aktiviteter .Funktioner

1. Se smukke elegante, flydende linjer, udsøgt håndværk, låsen overflade med nano-coating-teknologi, anti-korrosion modstand.

2. Bærehåndtag låsning funktion.Indførelse af udenlandske avanceret teknologi, innovation og transformation af den besværlige manuel låsning knob.By justering af den forreste og bageste paneler kan anvendes fleksibelt til montering af en lejlighed eller hotel.

3. Designet ubelastet motor, placeret inde i det forreste panel lock for at forbedre virkningen modstand af den belastning, låse, således at cylinderen er mere sikker og pålidelig.

4. Elektromekaniske integreret strukturelle design for at opnå en virkelig vedligeholdelsesfri.Sensing antenne, bundkort, elektronik, og et komplet sæt af komponenter, med fokus på front-panelet, således at alle elektriske dele, transport, installation proces for at undgå utilsigtede skader for at sikre produktets stabilitet.

5. Kan være en direkte opgradering til den traditionelle bolden-låse-smart låse.Oprette en simpel, nem installation, det samme som med almindelige mekaniske låse installation proces, ingen har brug for professionel vejledning, er gratis at erstatte opgradering.

Billeder

Virksomheds Profil

Shenzhen BIO i/E , har specialiseret sig i biometriske produkt og løsning.Som vores logo indikerer, B er for ansigtsgenkendelse; jeg for iris kontrol og O for fingeraftryk identifikation.

Så længe det refererer til biometrisk identifikation, såsom at identificere føreren, hvis han har sit eget kørekort; identificere fingeraftryk som password osv.vi er overbeviste om at tilbyde dig mest tilfredsstillende løsning på den korteste tid , der er baseret på vores tidligere gode erfaringer i mere end et årti.

Du er også hjerteligt inviteret til at besøge os, for at diskutere ansigt til ansigt.

Fordel:

1. Vi har professionel tekniker team til at støtte nogen af dine spørgsmål på tekniker aspekt

2. Vi leverer også nedenfor service

3.OEM/ODM for at tilføje dit logo gratis

4.Tilpasset Sprog

5.Gratis Software /SDK

6.Liv-Længe Efter-Service

Hvis dette dørlås ikke kan opfylde dine behov, kan du kontakte vores online service, og andre egnede produkter vil blive anbefalet til dig.

Send din forespørgsel oplysninger i den nedenfor,Klik på "send" nu!!!

Tags: mech mod, ære bundkort, gto 52, film tastatur, digi-skalaen, digiprog 3, banan pi, KH100, digi, digi sm300.

  • Type: Hånd Værktøj, Dele
  • Mærke: LanYuXuan

Relaterede varer