Sommer-Soft Åndbar Mesh Hund Sandaler Robust skridsikre Såler Søde Hundehvalp Cat Sko til Chihuahua Hvalp Pet Produkter
Sommer-Soft Åndbar Mesh Hund Sandaler Robust skridsikre Såler Søde Hundehvalp Cat Sko til Chihuahua Hvalp Pet Produkter
Sku: w170625
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr24.79 kr35.40

Beskrivelse:

Funktioner:

【BEHAGELIGT MATERIALE】: hunden støvler til store hunde er lavet af høj-kvalitets PVC-materiale, der er behagelig, blød, holdbar, og ikke let beskadiget.Derfor er kæledyr kan være sikker på, at de kan bære det i lang tid, og forbedre den iført oplevelse af dine killinger og hvalpe.

【BEMÆRK venligst】:Hund krokodille sko er kun egnet til små hunde.Størrelsen på skoene er 2.76*1.15*1.15 inches.Kun velegnet til fotos, ingen måde at bære dagligt eller kører.

【SØDE HUND SKO】:Når din hvalp sætter på den søde krokodille sko, vil du straks tage din telefon, og optage sjove øjeblik.

【EFTERLADE EN GOD HUKOMMELSE】:Når din hund bære disse stilfulde sko med andre interessante tøj.JA, jeg er sikker på, at din hund kan være den mest smukke eller den smukkeste hund.Vi mener, at disse hunde sko kan bringe glæde til din familie og venner, og kan også bringe dig og din hvalp en sjov hukommelse og interessante billeder.

【VANDTÆT OG NON-SLIP】: sko eneste af De sko til hunde vedtager en non-slip-design, der øger friktionen mellem jorden og sko i gang, så hvalpen kan gå trygt og ikke falder let i regn eller sne dage.

Specifikationer:

Vægt: 60g

Materiale: PVC blød gummi

Packing liste:

1 par af hund sko

Tags: bichon udstoppede dyr, stof ghibli, spaniel t-shirt, pude labrador, bichon frise hvalp, gravhund sko, dog hals tørklæde, bichon frise, bichon toy, bichon.

  • Materiale: PVC blød gummi
  • Sæt Type: No
  • Vægt: 60g
  • Type: Hunde
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)