Motorcykel Beskyttende Cykling ansigtsmaske støvtæt Halve Ansigt Åndbart Støv-bevis Hovedbøjle Trekant Sport Tørklæde Vindtæt
Motorcykel Beskyttende Cykling ansigtsmaske støvtæt Halve Ansigt Åndbart Støv-bevis Hovedbøjle Trekant Sport Tørklæde Vindtæt
Sku: w170899
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr19.00 kr31.65

Beskrivelse:

Motorcykel Beskyttende Cykling Ansigt Maske Anti-UV-Hals Hood Halve Ansigt Åndbart Støv-bevis Hovedbøjle Trekant Sport Tørklæde Vindtæt

Funktioner:

UPF50+ solfilter

Brug af anden generation af UPF50+ solfilter is silkestof, der skærmer effektivt mere end 99% af de ultraviolette stråler, mens den er let og åndbar, det kan nemt klare de daglige rejser.Med det, du ikke længere bekymre dig om at få garvet.

Sved - absorberende og åndbart

Tætheden af stof kan absorbere sved i huden i gang, og sprede sig til det omkringliggende område i gang, og hurtigt fordampe.Den fine udluftning huller i stoffet løbende udledning af vanddamp til at opretholde komfort.

Cool følelse

Solcreme cool stof, som er i direkte kontakt med huden, som er kold og cool.Det er straks cool, og som har karakter af sved og åndbarhed.

Blød og ikke deformeres

Hold din hud tør og ikke er stoppet, blød og hud-venlig, fire-dimensionelle struktur, let at strække og ikke deformeres.

Hængende ear-design

Produktet vedtager de hængende øre design, og passer i øret til at bære mere sikkert, forhindre faldende.

Anvendelsesområde

Trekanten tørklæde er effektivt støv-bevis, anti-UV,vindtæt og kan sagtens beskytte dit ansigt og hals.Det er velegnet til motorcykel,cykling, ridning, løb og så videre.

Specifikation:

Type: støvtæt Trekant Tørklæde

Antal: 1 stk

Materiale: Viscose Fiber

Farve: hamp grå, mørk grå

Størrelse: 48.0*30.0*24.0 cm/18.9*11.8*9.4" (L*b*H)

Vægt: 40.0 g/1.4 oz

Package :

1 * Støv-bevis Trekant Tørklæde

1 * Støv-bevis Trekant Tørklæde

Tags: maske motorcykel skull, fluorescerende sweatshirt, tørklæde maske, fluorescerende hat, dress gothic lolita, sort ansigtsskærm, body paint-paletten, motor tørklæde, kid se ghost, sort elefanthue.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer