Farverige Cykling Frame Indehaver Cykel Farverig Mobiltelefon Holder El-Cykel Farverige Alloy Mobiltelefonholder
Farverige Cykling Frame Indehaver Cykel Farverig Mobiltelefon Holder El-Cykel Farverige Alloy Mobiltelefonholder
Sku: w172081
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr78.94 kr109.64

Beskrivelse:

Flere Funktioner - Ikke Kun Giver mulighed for at Transportere Dine Ejendele, Mens Du Er på Cykel, det Giver Dig Også mulighed for at Bruge Din smartphone, Mens du kører.

Fremragende funktionalitet: humaniseret design, nem og hurtig at bruge, praktisk og stabilt design, mere praktisk teleskop-metode, kan du nyde cykling komfortabelt.

Rimelig størrelse, design: let at installere, velegnet til de fleste cykler, der er egnet til en bred vifte af mobiltelefoner, med fremragende stabilitet og holdbarhed.

Let at installere og praktisk: let og holdbar, let at installere og fjerne mobiltelefon, enkelt og hurtigt, ikke kun for cykler og motorcykler, men også for indkøbsvogne, det er også en perfekt gave til cykel-entusiaster.

Nem betjening: stabil og let lås arm, og kan nemt installere og fjerne smart telefon, der kan gennemføres på kort tid, og det liv, ridning en cykel er sikrere.

Specifikationer:

Stil:En Semi-lukket / B Seks kroge

Farve:Farverig

Materiale:Aluminium legering

Størrelse:5 x 8,5 cm

Pakkens Indhold:

1 * Cykel telefon holder

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: partol cykelstativ, klip rack cykel, rem rack cykel, lodret cykelstativ, rack bicicleta fuld, vintage cykel rack, cykler som transportmiddel rack, dobbelt cykelstativ, aero cykelstativ, honda cykelstativ.

  • Materiale: Aluminium
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Bicycle Mount Phone