Makeup Spejl med 36 LED-Lys,USB-Bærbare Lys Op Skønhed Fold Kontakt Tabel Bruser makeup-Spejl
Makeup Spejl med 36 LED-Lys,USB-Bærbare Lys Op Skønhed Fold Kontakt Tabel Bruser makeup-Spejl
Sku: w172255
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr114.60 kr201.04

Beskrivelse:

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[Genopladelige Rejse Makeup Spejl]led tændte makeupspejl er indbygget i 1000mAh lithium-batteriet giver op til 90 minutter uafbrudt arbejdstid i stærkt lys, efter at oplade.USB-kabel medfølger til opladning, så behøver du ikke at bekymre dig om at købe batterier eller der skal erstatte dem, bliver mere miljø-beskyttelse og bekvemmelighed.

[36pcs Lyse LED-Lys]lyset op i makeup-spejl er indbygget i 36 stykker lyse justerbare Lysdioder, giver dig mulighed for makeup i forskellige lysforhold, som dagtimerne, aften, hjem og kontor miljøer, lyse, men ikke blændende, beskytte dine øjne.vælge forskellige belysning for at undgå makeup katastrofe, og den pinlige situation.

[Smart-Kontakt Sensor]LED-lys er kontrolleret af kontakt sensor switch, skal du bare trykke på sensoren-kontakten for at tænde/SLUKKE og ændre 3 lyse farver, og langt tryk er det muligt at justere lysstyrken.

[Perfekt til Rejser]Dette IPAD mini størrelse makeup spejl med lys, tynd og let bærbar til både at sidde på din makeup skrivebord og sætte ind i din kosmetisk pose som den perfekte rejse, makeup-spejl, du kan tage den med overalt.

[Perfekte gave]Denne makeup lys spejl er en perfekt gave til mor, søster, kone, kæreste, makeup artist, osv.på Valentinsdag, Mors Dag, Jul, fødselsdage eller andre særlige lejligheder.

Navn: Makeup spejl

Funktioner: LED fyld lys spejl, folde -, ultra-tynd

Strømforsyning-tilstand: USB-opladning (netledningen i prisen)

Spænding: 5V

Kontakt kontrol: ja

Bruger: rejser, badeværelse, vandring, forretningsrejse, hjem...

Farve: hvid/guld

Materiale: ABS+glas

Størrelse: 19.35x13x1.37cm

Pakkens Indhold:

1 * makeup-spejl

1 * USB-ledningen

1 * engelsk manual

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr iphone tilfælde, æstetiske.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Lys: Udstyret
  • Certificering: Ingen