Touchscreen til highscreen spider Digitizer Sensor Front Glas Highscreen Spider Telefon Udskiftning af Dele
Touchscreen til highscreen spider Digitizer Sensor Front Glas Highscreen Spider Telefon Udskiftning af Dele
Sku: w173100
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr34.19 kr36.80

Beskrivelse:

Touchscreen til highscreen spider Digitizer Sensor Front Glas Highscreen Spider Telefon Udskiftning af Dele

Kære kunde, Vi yder service både på russisk og engelsk.Alle spørgsmål, pls velkommen til at kontakte os.Vi er altid her for at hjælpe dig!!!

Funktioner: 1. Kvalitetskontrol: Alle For Mobiltelefon lcd-skærmen, og tryk på display samling inspektion af vores professionelle QC team 2. Packing: pakke til touch skærmen er antistatiske pose, og derefter sætte i en boble taske eller en lille boks 3. Leveringstid: leveringstid er 3 eller 5 dage 4. Produkt model: Vi kan tilbyde alle former for reservedele til mobiltelefoner og tablet-pc 5.Producere garanti : vi tilbyder 6 monthes garanti

Q: Garantier?

A: Alle vare 6 Måneder garanti.

B:Samtlige produkter er testet fungerer godt før levering,Bedes du kontakte os INDEN for 3 DAGE efter modtagelsen af pakken, hvis du er utilfreds med produkter (Rigtige billeder og andre beviser, som skal være givet),vil vi tilbyde dig Erstatning/Tilbagebetaling, hvis varen ikke er som beskrevet.

C:Samtlige produkter er testet fungerer godt før levering,Bedes du kontakte os INDEN for 3 DAGE efter modtagelsen af pakken, hvis du er utilfreds med produkter (Rigtige billeder og andre beviser, som skal være givet),vil vi tilbyde dig Erstatning/Tilbagebetaling, hvis varen ikke er som beskrevet.

D:For Udskiftning, tilbagevenden shipping gebyr vil blive betalt af Køber, Og Sælger vil betale erstatning forsendelse.

Q: Hvordan til at fortælle, hvilken Skærm du har brug for din enhed?

A: LCD-Kun: Hvis billedet under glasset er i stykker, og touch-panel er IKKE så behøver du kun en LCD.

B:Touch Screen Digitizer: Hvis den øverste touch-panel eller glas top er revnet eller gået i stykker, men billedet under, det er fint, så behøver du kun Touch-Panel.

C:Komplet Skærm med Touch Panel og LCD-skærm: Hvis den øverste touch-panel er brudt og lcd-billedet er enten sort flydende eller revnet du har brug for en komplet skærmen.

Q: Hvorfor bør du Stole på M-yang?

A: Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, kunderne behøver ikke bekymre dig om kvaliteten af vores produkter.Vores fordele er af God kvalitet og Top service.Vi er ærlige/ansvarligt og Professionelt Team.

Q: Kan det være afsendt til mit land?

A: Vi kan sende objekter 99% lande i verden.hvis dit land ikke kan blive valgt på www.simonemoelle.dk , pls Kontakte os.

Q: Hvordan til at Løse problemer?

A: Nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os selv www.simonemoelle.dk besked center eller Andre metoder,(whatsapp/wechat 0086-15915951034) osv...Din Tilfredshed er det vigtigste, vi skal løse dine problemer.

Om Os

M-Yang INTERNATIONAL HANDEL BEGRÆNSET (www.m-yang.net) blev grundlagt i 2010, der har været engageret i salg af intelligente produkter.smart mobiltelefoner dele(lcd-skærm,touch screen,flex kabel -, bolig -, tilbage dække for iphone,Samsung,Fly,Huanwei,xiaomi,meizu,lenovo,Digma,explay,bq osv.) og bil kamera(DVR)salg.

Tags: highscreen, 3D, jungle party tema, Skærm, lg v40, highscreen omega prime, plys spider, deadpool decal, salon tegn, Spiderman.

  • Mærke: CTP PhoneParts
  • Kvalitet: 100% Brand Nye
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Skærm: 4.3"
  • Farve: Black
  • Kvalitet Og Kontrol: Testet én efter Én
  • Model-Nummer: Highscreen Spider
  • Sted af den Oprindelige: Guangdong, Kina (Hovedlandet)
  • Type: Touch-Skærm
  • Certificering: Ingen

Relaterede varer